להרתיח על הגז מים, סוכר, סוכר וניל, לימון והתפוז כשמתחיל לרתוח להוסיף את עלי העטרה ולבשל רבע שעה בערך שיסמיך מעט להוסיף את הדבש לערבב היטב ולכבות את הגז ולקרר .
3
הכנת העוגה .
4
להקציף ביצים עם חצי כוס סוכר כמה דקות להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף את השמן ולהמשיך להקציף.
5
בקערה לערבב את כל היבשים להוסיף לקערת המיקסר יחד עם המיץ להחליף לוו גיטרה ולערבב היטב לתת לנוח רבע שעה.
6
לשמן תבנית פיירקס מלבנית אני ממליצה לשמן עם כף טחינה .
7
לערבב את חומרי המילוי .
8
לשים בתבנית חצי מכמות הבצק ולשטח עם הידיים להוסיף את המלית וליישר את המלית להוסיף את חצי הבצק ולהדק היטב לעשות סימונים של מרובעים ולנעוץ שקד באמצע.
9
לאפות 180 מעלות חצי שעה בערך לבדוק שיתקבל צבע חום יפה.
10
להוציא לעבור עם סכין על הסימונים ומזוג את הסירופ לגבות את העוגה עם נייר כסף לתת לעוגה להתקרר כמה שעות לפרוס ולאכול בתאבון .
1
הכנת הסירופ.
2
להרתיח על הגז מים, סוכר, סוכר וניל, לימון והתפוז כשמתחיל לרתוח להוסיף את עלי העטרה ולבשל רבע שעה בערך שיסמיך מעט להוסיף את הדבש לערבב היטב ולכבות את הגז ולקרר .
3
הכנת העוגה .
4
להקציף ביצים עם חצי כוס סוכר כמה דקות להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף את השמן ולהמשיך להקציף.
5
בקערה לערבב את כל היבשים להוסיף לקערת המיקסר יחד עם המיץ להחליף לוו גיטרה ולערבב היטב לתת לנוח רבע שעה.
6
לשמן תבנית פיירקס מלבנית אני ממליצה לשמן עם כף טחינה .
7
לערבב את חומרי המילוי .
8
לשים בתבנית חצי מכמות הבצק ולשטח עם הידיים להוסיף את המלית וליישר את המלית להוסיף את חצי הבצק ולהדק היטב לעשות סימונים של מרובעים ולנעוץ שקד באמצע.
9
לאפות 180 מעלות חצי שעה בערך לבדוק שיתקבל צבע חום יפה.
10
להוציא לעבור עם סכין על הסימונים ומזוג את הסירופ לגבות את העוגה עם נייר כסף לתת לעוגה להתקרר כמה שעות לפרוס ולאכול בתאבון .