אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,173
צפיות

עוגת ברואניז גבינה מושלם

המתכון של
עוגת ברואניז גבינה מושלם

שילב מנצח של שוקולד וגבינה כי לא חייב תמיד עוגות גבוהות🍰😜

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לתערובת הגבינה
  • 250 גרם גבינת שמנת
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 100 גרם מחמאה מומסת
  • רבע כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 3 ביצים
  • 1 כף קורנפלור
  • לבראוניז
  • 300 גרם שוקולד מריר מומס
  • 200 גרם מחמאה
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס דף סוכר חום
  • 1 ורבע כוסות קמח תופח
  • 1 כוס אגוזי מלך, שבורים
אופן ההכנה
  • 1

    נתחיל עם תערובת הגבינה.


  • 2

    מערבבים יחד שני סוגי גבינה עם מחמאה מומסת, סוכר, תמצית וניל וביצים והקונפלור מערבלים טוב ללא גושים ומניחים בצד.. .


  • 3

    לשכבת הבראוניז: .


  • 4

    מחממים תנור ל-170 מעלות. .


  • 5

    ממיסים יחד שוקולד וחמאה. .


  • 6

    בקערה נפרדת טורפים ביצים ושני סוגי סוכר לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד. .


  • 7

    מנפים יחד לתוך הבלילהאת הקמח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מערבבים פנימה את האגוזים..


  • 8

    מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשאירים קצוות לחילוץ קל. .


  • 9

    יוצקים את רוב תערובת הבראוניז לתבנית (שומרים בצד את יתרת התערובת לקישוט). יוצקים בעדינות את תערובת הגבינה על הבראוניז. .


  • 10

    בעזרת 2 כפות מפזרים ערמות קטנות מיתרת תערובת הבראוניז מעל הגבינה .


  • 11

    אופים כשעה, עד ששכבת הגבינה מתייצבת. .


  • 12

    מצננים לחלוטין ומעבירים לשעתיים למקרר פורסים לריבועים ומגישים קר או שומרים במקרר. .


  • 13

    .


  • 14

    .


1

נתחיל עם תערובת הגבינה.


2

מערבבים יחד שני סוגי גבינה עם מחמאה מומסת, סוכר, תמצית וניל וביצים והקונפלור מערבלים טוב ללא גושים ומניחים בצד.. .


3

לשכבת הבראוניז: .


4

מחממים תנור ל-170 מעלות. .


5

ממיסים יחד שוקולד וחמאה. .


6

בקערה נפרדת טורפים ביצים ושני סוגי סוכר לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד. .


7

מנפים יחד לתוך הבלילהאת הקמח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מערבבים פנימה את האגוזים..


8

מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשאירים קצוות לחילוץ קל. .


9

יוצקים את רוב תערובת הבראוניז לתבנית (שומרים בצד את יתרת התערובת לקישוט). יוצקים בעדינות את תערובת הגבינה על הבראוניז. .


10

בעזרת 2 כפות מפזרים ערמות קטנות מיתרת תערובת הבראוניז מעל הגבינה .


11

אופים כשעה, עד ששכבת הגבינה מתייצבת. .


12

מצננים לחלוטין ומעבירים לשעתיים למקרר פורסים לריבועים ומגישים קר או שומרים במקרר. .


13

.


14

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים