אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,923
צפיות

עוגת סברינה עם אשל

המתכון של
עוגת סברינה עם אשל

סברינה כמו של פעם ותודה לעליזה שמריז ולרותי דואני

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • 1 אשל
  • 1 כוס קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 2 ביצים
  • 3 כפות גדושות סוכר
  • להרטבה
  • 1 כוס קטנה חד פעמית מים.
  • לסירופ
  • 1 כוס מים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 בקבוק תמצית בטעם רום
  • לציפוי
  • ריבת תות
  • לציפוי נוסף
  • שמנת מתוקה
  • 3 כפות שטוחות סוכר
  • תבנית עגולה חד פעמית או פיירקס בינונית
אופן ההכנה
  • 1

    מערבבים את כל חומרי הבצק יחד עם כף. משטחים בתבנית ואופים בחום של 175 מעלות רבע שעה/ עשרים דקות..


  • 2

    בינתיים מכינים את הסירופ- מבשלים את החומרים עד שהסוכר נמס..


  • 3

    כשהעוגה מוכנה, שופכים על העוגה כוס מים ומקררים (לא במקרר)..


  • 4

    לאחר הקירור שופכים על העוגה את הסירופ..


  • 5

    לאחר עוד פרק זמן (עשרים דקות בערך) מורחים על העוגה ריבת תותים. .


  • 6

    לבסוף מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ומצפים את העוגה..


  • 7

    יש להמתין יממה לפני שאוכלים את העוגה..


1

מערבבים את כל חומרי הבצק יחד עם כף. משטחים בתבנית ואופים בחום של 175 מעלות רבע שעה/ עשרים דקות..


2

בינתיים מכינים את הסירופ- מבשלים את החומרים עד שהסוכר נמס..


3

כשהעוגה מוכנה, שופכים על העוגה כוס מים ומקררים (לא במקרר)..


4

לאחר הקירור שופכים על העוגה את הסירופ..


5

לאחר עוד פרק זמן (עשרים דקות בערך) מורחים על העוגה ריבת תותים. .


6

לבסוף מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ומצפים את העוגה..


7

יש להמתין יממה לפני שאוכלים את העוגה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים