לןגן

עוגת סברינה עם אשל

מאת: מרי גרבי, פורסם: 23/09/2018 | 19:50
עוגת סברינה עם אשל

תקציר המתכון: סברינה כמו של פעם ותודה לעליזה שמריז ולרותי דואני

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

להרטבה

לסירופ

לציפוי

לציפוי נוסף

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק יחד עם כף. משטחים בתבנית ואופים בחום של 175 מעלות רבע שעה/ עשרים דקות.

  2. בינתיים מכינים את הסירופ- מבשלים את החומרים עד שהסוכר נמס.

  3. כשהעוגה מוכנה, שופכים על העוגה כוס מים ומקררים (לא במקרר).

  4. לאחר הקירור שופכים על העוגה את הסירופ.

  5. לאחר עוד פרק זמן (עשרים דקות בערך) מורחים על העוגה ריבת תותים.

  6. לבסוף מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ומצפים את העוגה.

  7. יש להמתין יממה לפני שאוכלים את העוגה.