תחתית העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות. במעבד מזון/ידנית לשים את כל המרכיבים לבצק. לאחר שהתקבל בצק אחיד
מהדקים לתחתית התבנית כרצונכם מרופדת בנייר אפייה, אופים את הבצק להזהבה, כ-15 דקות. מצננים לחלוטין. .
2
הכנת מלית הגבינה: במיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה ללא גושים ואז מקפלים פנימה את הגבינות ומערבים טוב טוב.יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית האפויה ומכניסים למקרר למשך הלילה..
3
ציפוי העוגה: מביאים לרתיחה בסיר קטן את הפירות היער, הסוכר והמים עד שהתערובת מבעבעת והסוכר נמס לחלוטין. מבשלים עוד דקה-שתיים ומסירים מהאש. מצננים לחלוטין. לסיום יוצקים את הציפוי על העוגה הקרה ושמים במקרר עד ההגשה. בתאבון!!!.
1
תחתית העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות. במעבד מזון/ידנית לשים את כל המרכיבים לבצק. לאחר שהתקבל בצק אחיד
מהדקים לתחתית התבנית כרצונכם מרופדת בנייר אפייה, אופים את הבצק להזהבה, כ-15 דקות. מצננים לחלוטין. .
2
הכנת מלית הגבינה: במיקסר מקציפים יחד שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה ללא גושים ואז מקפלים פנימה את הגבינות ומערבים טוב טוב.יוצקים את תערובת הגבינה מעל התחתית האפויה ומכניסים למקרר למשך הלילה..
3
ציפוי העוגה: מביאים לרתיחה בסיר קטן את הפירות היער, הסוכר והמים עד שהתערובת מבעבעת והסוכר נמס לחלוטין. מבשלים עוד דקה-שתיים ומסירים מהאש. מצננים לחלוטין. לסיום יוצקים את הציפוי על העוגה הקרה ושמים במקרר עד ההגשה. בתאבון!!!.