מקציפים חלמונים עם חצי כוס סוכר ושמן, מוסיפים לסרוגין קמח, אבקת אפייה, מיץ תפוזים, קוקוס, מעבירים לקערה גדולה,.
2
מקציפים חלבונים עם כוס סוכר, מקפלים עם תערובת החלמונים..
3
משמנים תבנית עגולה, יוצקים את התערובת ואופים 170 מעלות כ 40 דקות..
4
מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט, מורחים בין השכבות של העוגה, את שאר הקצפת מחלקים ל4 קערות, מוסיפים טיפה צבעי מאכל (צהוב,סגול,ורוד,תכלת) לכל קערה ומערבבים, ממלאים שקית זילוף צנתר כוכב ומזלפים מעל העוגה..
1
מקציפים חלמונים עם חצי כוס סוכר ושמן, מוסיפים לסרוגין קמח, אבקת אפייה, מיץ תפוזים, קוקוס, מעבירים לקערה גדולה,.
2
מקציפים חלבונים עם כוס סוכר, מקפלים עם תערובת החלמונים..
3
משמנים תבנית עגולה, יוצקים את התערובת ואופים 170 מעלות כ 40 דקות..
4
מקציפים שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט, מורחים בין השכבות של העוגה, את שאר הקצפת מחלקים ל4 קערות, מוסיפים טיפה צבעי מאכל (צהוב,סגול,ורוד,תכלת) לכל קערה ומערבבים, ממלאים שקית זילוף צנתר כוכב ומזלפים מעל העוגה..