הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבמעבד מזון לטחון פתי בר.
שקדים 50 גר חמאה מומסת .
כף קונפיטורה אוכמניות .
להקציף 2 שמנת מתוקה עם 5 כפות אינסטנט וניל חצי כוס סוכר, להוסיף בתנועות קיפול 3 גבינה לבנה, 1 שמנת חמוצה, גרידה מלימון אחד, בתבנית קפיצית לשטח את התערובת.
מעל את תערובת הגבינות להכניס למקרר לשעתיים ולמרוח מעל את הקונפיטורה, להכניס למקרר לפחות ל-4 שעות לפני ההגשה. .