ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
1) מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ושופכים את השמן ומיץ תפוזים .
-
2
2)בהדרגה מכניסים את הקמח ללא מיקסר בתנועה קיפול .
-
3
3) אופים בתנור שחומם מראש .
-
4
ל180 מעלות 🎚.
-
5
ל25 דק.
-
6
אופן ההכנת הגנאש.
-
7
4) שמים על הגז🎛 את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה לאחר מכן מכניסים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
-
8
ושופכים על העוגה.
-
9
מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל עד ליציבות מכניסים להשקות זילוף ומזלפים על העוגה אבל כל קישוט אחר תבוא לברכה השמיים הם הגבול .
-
10
בהצלחת לכולם!!😊.
1
1) מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ושופכים את השמן ומיץ תפוזים .
2
2)בהדרגה מכניסים את הקמח ללא מיקסר בתנועה קיפול .
3
3) אופים בתנור שחומם מראש .
4
ל180 מעלות 🎚.
5
ל25 דק.
6
אופן ההכנת הגנאש.
7
4) שמים על הגז🎛 את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה לאחר מכן מכניסים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
8
ושופכים על העוגה.
9
מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל עד ליציבות מכניסים להשקות זילוף ומזלפים על העוגה אבל כל קישוט אחר תבוא לברכה השמיים הם הגבול .
10
בהצלחת לכולם!!😊.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים