לןגן

פרג פחושה בציפוי גנאש שוקולד מריר

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 24/08/2018 | 07:41
פרג פחושה בציפוי גנאש שוקולד מריר

תקציר המתכון: טעים וקל להכנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

קישוט

אופן הכנה

  1. 1) מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ושופכים את השמן ומיץ תפוזים

  2. 2)בהדרגה מכניסים את הקמח ללא מיקסר בתנועה קיפול

  3. 3) אופים בתנור שחומם מראש

  4. ל180 מעלות 🎚

  5. ל25 דק

  6. אופן ההכנת הגנאש

  7. 4) שמים על הגז🎛 את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה לאחר מכן מכניסים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה

  8. ושופכים על העוגה

  9. מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל עד ליציבות מכניסים להשקות זילוף ומזלפים על העוגה אבל כל קישוט אחר תבוא לברכה השמיים הם הגבול

  10. בהצלחת לכולם!!😊