ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אוכמניות( קונפיטורה עם גלטין)
-
גנאש מריר/ גנאש שוקולד לבן
-
אופן ההכנה
-
1
אופן הכנה-.
-
2
הקצפת חלבונים וסוכר לקצף יציב.
-
3
הוספת חלמונים ושמן.
-
4
לבסוף את הקמח.
-
5
לצקת לתבנית משומנת לאפות 180 מעלות 25 דקות..
-
6
למלית-.
-
7
במיקסר לשים שמנת מתוקה, חלב, פודינג וניל סוכר וסוכר וניל עד בלילה אחידה..
-
8
בקערית לערבב גבינה ואז להוסיפה לבלילה, לאחד הכל..
-
9
לזרות גלטין על מים רותחים לערבב עד המסה ולהוסיף לתערובת הגבינה..
-
10
לשטח את הגבינה על הבסיס האפוי.
-
11
להכניס לקרור עד שמתיצב..
-
12
להכין גנאש או פשוט להמיס שוקולד לבן ולצקת על הגבינה..
-
13
לציפוי אוכמניות- קונפיטורת אוכמניות, רבע כוס מים עם כפית גלטין, לערבב היטב ולצקת על העוגה..
-
14
לציפוי גנאש- להמיס שוקולד עם שמנת מתוקה ולצקת על הגבינה..
1
אופן הכנה-.
2
הקצפת חלבונים וסוכר לקצף יציב.
3
הוספת חלמונים ושמן.
4
לבסוף את הקמח.
5
לצקת לתבנית משומנת לאפות 180 מעלות 25 דקות..
6
למלית-.
7
במיקסר לשים שמנת מתוקה, חלב, פודינג וניל סוכר וסוכר וניל עד בלילה אחידה..
8
בקערית לערבב גבינה ואז להוסיפה לבלילה, לאחד הכל..
9
לזרות גלטין על מים רותחים לערבב עד המסה ולהוסיף לתערובת הגבינה..
10
לשטח את הגבינה על הבסיס האפוי.
11
להכניס לקרור עד שמתיצב..
12
להכין גנאש או פשוט להמיס שוקולד לבן ולצקת על הגבינה..
13
לציפוי אוכמניות- קונפיטורת אוכמניות, רבע כוס מים עם כפית גלטין, לערבב היטב ולצקת על העוגה..
14
לציפוי גנאש- להמיס שוקולד עם שמנת מתוקה ולצקת על הגבינה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים