לןגן

עוגת גבינה קרה על בסיס אפוי

מאת: נופר אהרון, פורסם: 23/08/2018 | 14:44
עוגת גבינה קרה על בסיס אפוי

תקציר המתכון: פשוט מושלמת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן הכנה-

  2. הקצפת חלבונים וסוכר לקצף יציב

  3. הוספת חלמונים ושמן

  4. לבסוף את הקמח

  5. לצקת לתבנית משומנת לאפות 180 מעלות 25 דקות.

  6. למלית-

  7. במיקסר לשים שמנת מתוקה, חלב, פודינג וניל סוכר וסוכר וניל עד בלילה אחידה.

  8. בקערית לערבב גבינה ואז להוסיפה לבלילה, לאחד הכל.

  9. לזרות גלטין על מים רותחים לערבב עד המסה ולהוסיף לתערובת הגבינה.

  10. לשטח את הגבינה על הבסיס האפוי

  11. להכניס לקרור עד שמתיצב.

  12. להכין גנאש או פשוט להמיס שוקולד לבן ולצקת על הגבינה.

  13. לציפוי אוכמניות- קונפיטורת אוכמניות, רבע כוס מים עם כפית גלטין, לערבב היטב ולצקת על העוגה.

  14. לציפוי גנאש- להמיס שוקולד עם שמנת מתוקה ולצקת על הגבינה.