אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

5,944
צפיות

שמרים שוקולד

המתכון של
שמרים שוקולד

טעימה בטירוף. שומרת על טריות גם לאחר מספר ימים. הבצק פרווה, המילוי יכול להיות גם חלבי.

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לזיגוג
  • ביצה טרופה
  • למילוי
  • שוקולד למריחה 'השחר'.
  • לסירופ
  • חצי כוס מים
  • חצי כוס סוכר
  • עבור 4 עוגות בתבנית אינגליש קייק (מעוניינות בפחות, חלקו את הכמות)
  • 1 ק"ג קמח לבן מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 200 גרם מחמאה
  • 1 ורבע כוסות מים פושרים
  • 4 ביצים
  • שלושה רבעים כוס סוכר
  • 1 כפית מלח
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הבצק:.


  • 2

    בקערת מיקסר שמים 2 כפות שמרים..


  • 3

    מוסיפים מעל את המים הפושרים, ומערבבים מעט כדי להמיס את השמרים..


  • 4

    מוסיפים מעל את הקמח..


  • 5

    ממיסים את המחמאה כדקה במיקרוגל..


  • 6

    מוסיפים את המחמאה, הביצים, הסוכר והמלח לקערה..


  • 7

    מערבלים עם וו לישה לפחות 10 דקות, לא פחות. עד לקבלת בצק אחיד..


  • 8

    מכסים ומתפיחים במשך שעה..


  • 9

    הרכבת הקראנץ:.


  • 10

    מחלקים את הבצק ל 4 חלקים..


  • 11

    מרדדים חלק ראשון למלבן, מורחים שוקולד ומגלגלים לרולדה. חוצים את הרולדה באמצע, ויוצרים בורג משני החלקים. מניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת. חוזרים על הפעולה עם יתר 3 החלקים..


  • 12

    מתפיחים שוב למשך שעה..


  • 13

    מברישים בביצה..


  • 14

    אופים בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות, למשך 30 דקות..


  • 15

    הכנת הסירופ:.


  • 16

    בסיר קטן מרתיחים את המים וממסים בתוכם את הסוכר..


  • 17

    עם הוצאת העוגות מהתנור, נמזוג עם כף מעל העוגות את סירופ..


1

הכנת הבצק:.


2

בקערת מיקסר שמים 2 כפות שמרים..


3

מוסיפים מעל את המים הפושרים, ומערבבים מעט כדי להמיס את השמרים..


4

מוסיפים מעל את הקמח..


5

ממיסים את המחמאה כדקה במיקרוגל..


6

מוסיפים את המחמאה, הביצים, הסוכר והמלח לקערה..


7

מערבלים עם וו לישה לפחות 10 דקות, לא פחות. עד לקבלת בצק אחיד..


8

מכסים ומתפיחים במשך שעה..


9

הרכבת הקראנץ:.


10

מחלקים את הבצק ל 4 חלקים..


11

מרדדים חלק ראשון למלבן, מורחים שוקולד ומגלגלים לרולדה. חוצים את הרולדה באמצע, ויוצרים בורג משני החלקים. מניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת. חוזרים על הפעולה עם יתר 3 החלקים..


12

מתפיחים שוב למשך שעה..


13

מברישים בביצה..


14

אופים בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות, למשך 30 דקות..


15

הכנת הסירופ:.


16

בסיר קטן מרתיחים את המים וממסים בתוכם את הסוכר..


17

עם הוצאת העוגות מהתנור, נמזוג עם כף מעל העוגות את סירופ..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים