הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהניח בקערה את כוס החלב ולטבול כל בישקוט 2 שניות לכל צד להניח ברינג עגול או תבנית קפיצית קוטר 24. לסדר את חבילת הבישקוטים הנוספת בעמידה מסביב לתבנית ולהכניס להקפאה. להקציף את השמנת מתוקה הסוכר ואנסטנט פודינג עד לקרם יציב, להוסיף את הגבינות ושמנת חמוצה להקציף במהירות נמוכה, לערבוב כל החומרים, להניח מעל שכבת הבישקוטים ולהכניס שוב למקפיא..
הכנת הקולי מנגו:.
להרתיח על הגז את מחית המנגו יחד עם כוס הסוכר והמים עד לרתיחה, לאחר הצטננות לשפוך על שכבת קרם הגבינה ולהכניס להקפאה כשעתיים..