לןגן

עוגת גבינה בישקוטים

מאת: קרן חביב, פורסם: 15/08/2018 | 10:21
עוגת גבינה בישקוטים

תקציר המתכון: עוגה בטעמים קייצים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להניח בקערה את כוס החלב ולטבול כל בישקוט 2 שניות לכל צד להניח ברינג עגול או תבנית קפיצית קוטר 24. לסדר את חבילת הבישקוטים הנוספת בעמידה מסביב לתבנית  ולהכניס להקפאה. להקציף את השמנת מתוקה הסוכר ואנסטנט פודינג עד לקרם יציב, להוסיף את הגבינות ושמנת חמוצה להקציף במהירות נמוכה, לערבוב כל החומרים, להניח מעל שכבת הבישקוטים ולהכניס שוב למקפיא.

  2. הכנת הקולי מנגו:

  3. להרתיח על הגז את מחית המנגו יחד עם כוס הסוכר והמים עד לרתיחה, לאחר הצטננות לשפוך על שכבת קרם הגבינה ולהכניס להקפאה כשעתיים.