ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
1כוס סוכר אפשר להוסיף עוד חצי כוס
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ושמים בצד.
-
2
2) מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים עם השמן סוכר קמח מיץ תפוזים פרג אבקת אפייה וסוכר וניל עד שאין גושים .
-
3
.
-
4
3) לאחד את שני התערובות בצורת מעטפת.
-
5
עד לאיחוד .
-
6
שופכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות אופים בתנור שחומם מראש על טורבו.
-
7
ל 170 מעלות כשעה ⏲.
-
8
4)הכנת הגנאש .
-
9
שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש ושופכים על העוגה בהצלחה.
1
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ושמים בצד.
2
2) מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים עם השמן סוכר קמח מיץ תפוזים פרג אבקת אפייה וסוכר וניל עד שאין גושים .
3
.
4
3) לאחד את שני התערובות בצורת מעטפת.
5
עד לאיחוד .
6
שופכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות אופים בתנור שחומם מראש על טורבו.
7
ל 170 מעלות כשעה ⏲.
8
4)הכנת הגנאש .
9
שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש ושופכים על העוגה בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים