לןגן

עוגת פרג עסיסית עם אגוזי מלך בציפוי גנאש שוקולד מריר

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 08/08/2018 | 08:18
עוגת פרג עסיסית עם אגוזי מלך בציפוי גנאש שוקולד מריר

תקציר המתכון: עסיסית במיוחד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לגנאש שוקולד מריר

אופן הכנה

  1. 1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ושמים בצד

  2. 2) מערבבים בקערה נפרדת את החלמונים עם השמן סוכר קמח מיץ תפוזים פרג אבקת אפייה וסוכר וניל עד שאין גושים

  3. 3) לאחד את שני התערובות בצורת מעטפת

  4. עד לאיחוד

  5. שופכים לתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות אופים בתנור שחומם מראש על טורבו

  6. ל 170 מעלות כשעה ⏲

  7. 4)הכנת הגנאש

  8. שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש ושופכים על העוגה בהצלחה