אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

16,118
צפיות

הפרזנטורית שלי-דורית כהן

המתכון של
הפרזנטורית שלי-דורית כהן

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 ביצים
  • סוכר וניל
  • 1/3 כוס שוקולית
  • כף קורנפלור
  • 1/3 כוס סוכר
  • 2 שמנת מתוקה
  • 100 ג שוקולד מריר 60%
  • שתי כפות אינסטנט פודינג
  • חצי כוס חלב
  • אגוזי מלך גרוסים
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף שני חלבונים עם הסובר לקצף יציב,.


  • 2

    להוסיף את השוקולית , החלמונים, הסוכר וניל ואת הקורנפלור,.


  • 3

    לשטח על נייר אפייה שמונח על תבנית , לשמן את הנייר מעט,.


  • 4

    לשפוך את הבלילה ולאפות בחום 170 מעלות בערך 17 דקות ..


  • 5

    לאחר האפיה להפריד מהנייר אפייה ולהניח להתקרר..


  • 6

    בקערה נקציף שמנת וחצי מתוקה עם הפודינג והחלב לקצף יציב ..


  • 7

    ניקח תבנית , נחלק את הבסיס שאפינו ל 3 חלקים ברוחב התבנית , נניח מעל הבסיס שיכבה של הקרם, ושוב בסיס ושוב קרם ומעליו את הבסיס שנותר..


  • 8

    להכנת הגנאש מריר .


  • 9

    במיקרו נמיס את השוקולד מריר עם השמנת שנותרה ,.


  • 10

    נמרח על העוגה ,.


  • 11

    נכניס להקפאה לפחות לשלוש שעות להתייצבות ..


  • 12

    ניתן לפזר למעלה קוקוס קלוי/.


  • 13

    אגוזי מלך גרוסים או פקאנים מסוכרים גרוסים ..


  • 14

    בתאבון ובהצלחה. 🌹.


1

להקציף שני חלבונים עם הסובר לקצף יציב,.


2

להוסיף את השוקולית , החלמונים, הסוכר וניל ואת הקורנפלור,.


3

לשטח על נייר אפייה שמונח על תבנית , לשמן את הנייר מעט,.


4

לשפוך את הבלילה ולאפות בחום 170 מעלות בערך 17 דקות ..


5

לאחר האפיה להפריד מהנייר אפייה ולהניח להתקרר..


6

בקערה נקציף שמנת וחצי מתוקה עם הפודינג והחלב לקצף יציב ..


7

ניקח תבנית , נחלק את הבסיס שאפינו ל 3 חלקים ברוחב התבנית , נניח מעל הבסיס שיכבה של הקרם, ושוב בסיס ושוב קרם ומעליו את הבסיס שנותר..


8

להכנת הגנאש מריר .


9

במיקרו נמיס את השוקולד מריר עם השמנת שנותרה ,.


10

נמרח על העוגה ,.


11

נכניס להקפאה לפחות לשלוש שעות להתייצבות ..


12

ניתן לפזר למעלה קוקוס קלוי/.


13

אגוזי מלך גרוסים או פקאנים מסוכרים גרוסים ..


14

בתאבון ובהצלחה. 🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים