לןגן

הפרזנטורית שלי-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 15/06/2018 | 07:29
הפרזנטורית שלי-דורית כהן

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף שני חלבונים עם הסובר לקצף יציב,

  2. להוסיף את השוקולית , החלמונים, הסוכר וניל ואת הקורנפלור,

  3. לשטח על נייר אפייה שמונח על תבנית , לשמן את הנייר מעט,

  4. לשפוך את הבלילה ולאפות בחום 170 מעלות בערך 17 דקות .

  5. לאחר האפיה להפריד מהנייר אפייה ולהניח להתקרר.

  6. בקערה נקציף שמנת וחצי מתוקה עם הפודינג והחלב לקצף יציב .

  7. ניקח תבנית , נחלק את הבסיס שאפינו ל 3 חלקים ברוחב התבנית , נניח מעל הבסיס שיכבה של הקרם, ושוב בסיס ושוב קרם ומעליו את הבסיס שנותר.

  8. להכנת הגנאש מריר

  9. במיקרו נמיס את השוקולד מריר עם השמנת שנותרה ,

  10. נמרח על העוגה ,

  11. נכניס להקפאה לפחות לשלוש שעות להתייצבות .

  12. ניתן לפזר למעלה קוקוס קלוי/

  13. אגוזי מלך גרוסים או פקאנים מסוכרים גרוסים .

  14. בתאבון ובהצלחה. 🌹