קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להקציף שני חלבונים עם הסובר לקצף יציב,
להוסיף את השוקולית , החלמונים, הסוכר וניל ואת הקורנפלור,
לשטח על נייר אפייה שמונח על תבנית , לשמן את הנייר מעט,
לשפוך את הבלילה ולאפות בחום 170 מעלות בערך 17 דקות .
לאחר האפיה להפריד מהנייר אפייה ולהניח להתקרר.
בקערה נקציף שמנת וחצי מתוקה עם הפודינג והחלב לקצף יציב .
ניקח תבנית , נחלק את הבסיס שאפינו ל 3 חלקים ברוחב התבנית , נניח מעל הבסיס שיכבה של הקרם, ושוב בסיס ושוב קרם ומעליו את הבסיס שנותר.
להכנת הגנאש מריר
במיקרו נמיס את השוקולד מריר עם השמנת שנותרה ,
נמרח על העוגה ,
נכניס להקפאה לפחות לשלוש שעות להתייצבות .
ניתן לפזר למעלה קוקוס קלוי/
אגוזי מלך גרוסים או פקאנים מסוכרים גרוסים .
בתאבון ובהצלחה. 🌹