אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

8,334
צפיות

עוגת בננה ושוקולד מטריפה

המתכון של
עוגת בננה ושוקולד מטריפה

בקלי קלות, מתכון של מיכל אנסקי, מתחסלת במהירות וטעימההההה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • תבנית קוטר 24 או 26 משומנת
  • 2 כוסות קמח
  • 1 חב' אבקת אפייה
  • 1 כוס סוכר חום דמררה
  • מעט מלח
  • 200 גר' חמאה רכה
  • 3 ביצים טרופות
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 גר')
  • 4-5 בננות בשלות חתוכות לעיגולים
  • 1 חב' שוקולד מריר קצוץ או חופן שוקולד צ'יפס (100 גר')
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל- 180 מעלות.


  • 2

    לערבב עם קצות האצבעות או במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, א. אפייה, סוכר, מלח וחמאה עד לקבלת פירורים..


  • 3

    להוציא כוס מהתערובת ולהניח בצד..


  • 4

    בקערה נפרדת לערבב ביצים טרופות עם שמנת חמוצה עד קבלת בלילה אחידה ובהירה..


  • 5

    להכניס את תערובת הביצים/שמנת לקערת הבצק ולערבב היטב..


  • 6

    להוסיף את פרוסות הבננה והשוקולד הקצוץ ולערבב היטב..


  • 7

    ליצוק את התערובת לתבנית משומנת, ליישר את פניה ולפזר למעלה את הבצק שנותר..


  • 8

    לאפות חצי שעה עד 40 דק' או עד שמזהיב..


  • 9

    בסיום האפייה לתת לעוגה להתקרר 15 דק' לפני ההגשה..


  • 10

    בתיאבון ♥.


1

מחממים תנור ל- 180 מעלות.


2

לערבב עם קצות האצבעות או במיקסר עם וו גיטרה את הקמח, א. אפייה, סוכר, מלח וחמאה עד לקבלת פירורים..


3

להוציא כוס מהתערובת ולהניח בצד..


4

בקערה נפרדת לערבב ביצים טרופות עם שמנת חמוצה עד קבלת בלילה אחידה ובהירה..


5

להכניס את תערובת הביצים/שמנת לקערת הבצק ולערבב היטב..


6

להוסיף את פרוסות הבננה והשוקולד הקצוץ ולערבב היטב..


7

ליצוק את התערובת לתבנית משומנת, ליישר את פניה ולפזר למעלה את הבצק שנותר..


8

לאפות חצי שעה עד 40 דק' או עד שמזהיב..


9

בסיום האפייה לתת לעוגה להתקרר 15 דק' לפני ההגשה..


10

בתיאבון ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים