הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחיתוכיות של עוגת ספוג וניל ומעל שוקולד ביסקוויטים קרמל , פרווה וטעים !! ❤
מקציפים את הביצים ומוסיפים תוך כדי ובהדרגה את הסוכר והשמן וממשיכים להקציף הכל ביחד.
לאחר מכן מוסיפים את הפודינג וניל והשמנת הצמחית , מקציפים מעט ומוסיפים את הקמח והסודה לשתייה .
לאחר הקצפה נוספת מעבירים לתבנית מלבנית בינונית ואופים בתנור על 160° עד שמוכן.
בינתיים מכינים את השוקולד ביסקוויטים.
מפוררים שרוול פתי בר לתוך קערה .
בקערה אחרת מחממים במיקרוגל חמאה ושוקולד מריר בפולסים של 30 שניות עד שהכל נמס יחדיו.
לוקחים חצי כוס של מים פושרים ומערבבים בפנים את הקקאו והסוכר .
שופכים את הקערה של חמאה והשוקולד והמים עם הקקאו והסוכר לתוך הקערה של הפתי בר קרמל ומערבבים הכל יחדיו .
מעבירים להתייצבות קצרה במקרר .
בינתיים יש להוציא את העוגה מהתנור לחתוך את הקצוות שלה שתהיה ישרה ולהכניס למקרר להתקררות .
לאחר מכן מוציאים את העוגה ומשטחים עליה את השוקולד פתי בר.
מעל מפזרים קוקוס טחון.
חותכים לקוביות ומגישים .
בתיאבון ! ❤.