לןגן

חיתוכיות וניל ושוקו-קרמל

מאת: זהבה מור, פורסם: 08/05/2018 | 01:28
חיתוכיות וניל ושוקו-קרמל

תקציר המתכון: חיתוכיות של עוגת ספוג וניל ומעל שוקולד ביסקוויטים קרמל , פרווה וטעים !! ❤

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגת ספוג וניל

לשוקולד ביסקוויטים

לציפוי

אופן הכנה

  1. מקציפים את הביצים ומוסיפים תוך כדי ובהדרגה את הסוכר והשמן וממשיכים להקציף הכל ביחד

  2. לאחר מכן מוסיפים את הפודינג וניל והשמנת הצמחית , מקציפים מעט ומוסיפים את הקמח והסודה לשתייה

  3. לאחר הקצפה נוספת מעבירים לתבנית מלבנית בינונית ואופים בתנור על 160° עד שמוכן

  4. בינתיים מכינים את השוקולד ביסקוויטים

  5. מפוררים שרוול פתי בר לתוך קערה

  6. בקערה אחרת מחממים במיקרוגל חמאה ושוקולד מריר בפולסים של 30 שניות עד שהכל נמס יחדיו

  7. לוקחים חצי כוס של מים פושרים ומערבבים בפנים את הקקאו והסוכר

  8. שופכים את הקערה של חמאה והשוקולד והמים עם הקקאו והסוכר לתוך הקערה של הפתי בר קרמל ומערבבים הכל יחדיו

  9. מעבירים להתייצבות קצרה במקרר

  10. בינתיים יש להוציא את העוגה מהתנור לחתוך את הקצוות שלה שתהיה ישרה ולהכניס למקרר להתקררות

  11. לאחר מכן מוציאים את העוגה ומשטחים עליה את השוקולד פתי בר

  12. מעל מפזרים קוקוס טחון

  13. חותכים לקוביות ומגישים

  14. בתיאבון ! ❤