2 תפוזים פרוסים לפרוסות שעברו קירמול על הגז יחד עם סירופ
גרידת תפוז
לסירופ
1/2 כוס סוכר חום
3/4 כוס מים
כפית נס קפה
גרידת תפוז
חצי חפיסת שוקולד לבן
אופן ההכנה
1
מקציפים את הביצים כ6 דקות מוסיפים בהדרגה את הסוכר ולאחר מכן מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים,תמצית וניל במהירות נמוכה. מוסיפים את הקמח, קוקוס,שקדים טחונים. מסדרים בתבנית קפיצית 26 (מרופדת) את פרוסות התפוזים ומפזרים מעל גרידת תפוז, שופכים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש 160 מע' במשך כ50 דקות עד שהעוגה מזהיבה. מכינים את הקרמל: מבשלים את המים, הסוכר הקפה וגרידת תפוז עד לקבלת סירופ מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים היטב . כשהעוגה יוצאת מהתנור יש לזלף את הסירופ מעל.
1
מקציפים את הביצים כ6 דקות מוסיפים בהדרגה את הסוכר ולאחר מכן מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים,תמצית וניל במהירות נמוכה. מוסיפים את הקמח, קוקוס,שקדים טחונים. מסדרים בתבנית קפיצית 26 (מרופדת) את פרוסות התפוזים ומפזרים מעל גרידת תפוז, שופכים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש 160 מע' במשך כ50 דקות עד שהעוגה מזהיבה. מכינים את הקרמל: מבשלים את המים, הסוכר הקפה וגרידת תפוז עד לקבלת סירופ מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים היטב . כשהעוגה יוצאת מהתנור יש לזלף את הסירופ מעל.