לןגן

עוגת תפוז הפוכה בקרמל קפה

מאת: קרן חביב, פורסם: 15/04/2018 | 10:13
עוגת תפוז הפוכה בקרמל קפה

תקציר המתכון: פרי דימיוני. עוגה עשירה בטעמים מיוחדים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ

אופן הכנה

  1. מקציפים את הביצים כ6 דקות מוסיפים בהדרגה את הסוכר ולאחר מכן מוסיפים את השמן, מיץ תפוזים,תמצית וניל במהירות נמוכה. מוסיפים את הקמח, קוקוס,שקדים טחונים. מסדרים בתבנית קפיצית 26 (מרופדת) את פרוסות התפוזים ומפזרים מעל גרידת תפוז, שופכים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש 160 מע' במשך כ50 דקות עד שהעוגה מזהיבה. מכינים את הקרמל: מבשלים את המים, הסוכר הקפה וגרידת תפוז עד לקבלת סירופ מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים היטב . כשהעוגה יוצאת מהתנור יש לזלף את הסירופ מעל