אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

2,266
צפיות

עוגת גבינת נפוליאון עם תותים וג'ילי וזילוף קצפת

המתכון של
עוגת גבינת נפוליאון עם תותים וג'ילי וזילוף קצפת

כל מילה מיותרת👌👌👌🍓🍓🍓🍓

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לתחתית
  • 6 ביצים מופרדות
  • 3 כפות סוכר 1 פודינג וניל
  • לקרם גבינה
  • 3 גבינת נפוליאון
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 פודינג וניל
  • רבע כוס חלב
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 1 סלסלה של תותים טריים חתוכים ל4
  • 1 חבילת ג'לי בטעם תות
  • קרם לזילוף
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 פודינג וניל
  • רבע כוס חלב
אופן ההכנה
  • 1

    1) מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד ליציבות.


  • 2

    2)בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם הסוכר שנותר עד לקבלת תערובת תפוח, מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים עד לאיחוד.


  • 3

    3)מקפלים את קצף החלבונים לקצף החלמונים ושופכים לרינג מרופד בנייר אפייה ונייר כסף בקוטר 24 ס"מ אופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 דק.


  • 4

    4) שופכים לקערת במיקסר את השמנת הפודינג ,חלב ושמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב וללא מיקסר מכניסים את הגבינות עד לקבלת קרם חלק.


  • 5

    5)מעבירים את התחתית על תחתית מקרטון או כלי הגשה שמים סביב .


  • 6

    רינג מתכוונן.


  • 7

    מניחים שקף סביב העוגה ויוצקים את הקרם גבינה על התחתית, מכניסים למקפאי לשעה ⏲.


  • 8

    6)מסדרים תותים סביב העוגה ומכינים את ה ג'לי לפי ההוראות היצרן שופכים על העוגה ומכניסים למקרר להתייצבות כל הלילה.


  • 9

    7) מקציפים את השמנת המתוקה פודינג וחלב עד לקבלת קצף יציב , מכניסים לשקית זילוף ומזלפיף.


1

1) מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד ליציבות.


2

2)בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם הסוכר שנותר עד לקבלת תערובת תפוח, מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים עד לאיחוד.


3

3)מקפלים את קצף החלבונים לקצף החלמונים ושופכים לרינג מרופד בנייר אפייה ונייר כסף בקוטר 24 ס"מ אופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 דק.


4

4) שופכים לקערת במיקסר את השמנת הפודינג ,חלב ושמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב וללא מיקסר מכניסים את הגבינות עד לקבלת קרם חלק.


5

5)מעבירים את התחתית על תחתית מקרטון או כלי הגשה שמים סביב .


6

רינג מתכוונן.


7

מניחים שקף סביב העוגה ויוצקים את הקרם גבינה על התחתית, מכניסים למקפאי לשעה ⏲.


8

6)מסדרים תותים סביב העוגה ומכינים את ה ג'לי לפי ההוראות היצרן שופכים על העוגה ומכניסים למקרר להתייצבות כל הלילה.


9

7) מקציפים את השמנת המתוקה פודינג וחלב עד לקבלת קצף יציב , מכניסים לשקית זילוף ומזלפיף.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים