אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,389
צפיות

עוגת ביסקוויטים פירמידה במילוי גבינה וציפוי גנאש שוקולד

המתכון של
עוגת ביסקוויטים  פירמידה במילוי גבינה וציפוי גנאש שוקולד

טעים טעים👌👌👌

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 וחצי שרוול פטי בר
  • למלית
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 פודינג וניל
  • 3/4 כוס חלב
  • 5 כפות סוכר
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • לציפוי
  • 1/2 שמנת מתוקה
  • 120 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף דבש
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1) מכניסים את כל החומרים .


  • 3

    של המילים ומקציפים עד לקבלת קרם יציב .


  • 4

    2)שמים נייר כסף על משטח עבודה ומניחים 3 שורות של פטי בר שטובלים בחלב וכל שורה 6 ביסקוויטים .


  • 5

    מורחים 1/2 הכמות של הקרם ומניחים עוד פטי בר ושמים את שאר הקרם.


  • 6

    .


  • 7

    3)משחילים את הידיים מתחת לנייר האלומיניום מימין לשמאל מרימים מהצמידים עם הידיים כך שהביסקוויטים יפגשו זה על זה וסוגרים את הנייר למעלה ומהצדדים מכניסים למקפיא לשעה עד ליתייצבות.


  • 8

    4)אופן ההכנת הגנאש.


  • 9

    שמים את השמנת המתוקה על הגז עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד והדבש ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק .


  • 10

    שופכים על הפירמידה ומגרדים שוקולד לבן .


  • 11

    וחזרה למקרר לא למקפיא לשעה⏲ לפחות ומגישים.


1

.


2

1) מכניסים את כל החומרים .


3

של המילים ומקציפים עד לקבלת קרם יציב .


4

2)שמים נייר כסף על משטח עבודה ומניחים 3 שורות של פטי בר שטובלים בחלב וכל שורה 6 ביסקוויטים .


5

מורחים 1/2 הכמות של הקרם ומניחים עוד פטי בר ושמים את שאר הקרם.


6

.


7

3)משחילים את הידיים מתחת לנייר האלומיניום מימין לשמאל מרימים מהצמידים עם הידיים כך שהביסקוויטים יפגשו זה על זה וסוגרים את הנייר למעלה ומהצדדים מכניסים למקפיא לשעה עד ליתייצבות.


8

4)אופן ההכנת הגנאש.


9

שמים את השמנת המתוקה על הגז עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד והדבש ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק .


10

שופכים על הפירמידה ומגרדים שוקולד לבן .


11

וחזרה למקרר לא למקפיא לשעה⏲ לפחות ומגישים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים