לןגן

עוגת ביסקוויטים פירמידה במילוי גבינה וציפוי גנאש שוקולד

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 18/03/2018 | 09:30
עוגת ביסקוויטים  פירמידה במילוי גבינה וציפוי גנאש שוקולד

תקציר המתכון: טעים טעים👌👌👌

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למלית

לציפוי

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים את כל החומרים

  2. של המילים ומקציפים עד לקבלת קרם יציב

  3. 2)שמים נייר כסף על משטח עבודה ומניחים 3 שורות של פטי בר שטובלים בחלב וכל שורה 6 ביסקוויטים

  4. מורחים 1/2 הכמות של הקרם ומניחים עוד פטי בר ושמים את שאר הקרם

  5. 3)משחילים את הידיים מתחת לנייר האלומיניום מימין לשמאל מרימים מהצמידים עם הידיים כך שהביסקוויטים יפגשו זה על זה וסוגרים את הנייר למעלה ומהצדדים מכניסים למקפיא לשעה עד ליתייצבות

  6. 4)אופן ההכנת הגנאש

  7. שמים את השמנת המתוקה על הגז עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד והדבש ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק

  8. שופכים על הפירמידה ומגרדים שוקולד לבן

  9. וחזרה למקרר לא למקפיא לשעה⏲ לפחות ומגישים