אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

9,142
צפיות

עוגת שוקולד אלוהית כשרה לפסח וציפוי גנאש שוקולד ופיזור אגוזי לוז מסוכרים

המתכון של
עוגת שוקולד אלוהית  כשרה לפסח  וציפוי גנאש שוקולד ופיזור  אגוזי לוז מסוכרים

כל מילה מיותרת👌👌👌👌

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 ביצים מופרדות
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 5 כפות מים
  • 1 כוס מיץ קלמנטינות
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 וחצי כוס סוכר
  • 200 גרם קמח תופח לפסח = שקית
  • מצרכים ציפוי גנאש
  • 1 כוס שמנת צמחית
  • 150 גרם שוקולד מריר
  • לפיזור :אגוזי מלך או איגוזי לוז בסוכרים
אופן ההכנה
  • 1

    1)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .


  • 2

    2)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס , שמן ומיץ קלמנטינות עד לאיחוד מוסיפים את החלבונים בהדרגה שופכים את הקמח עד שאין גושים .


  • 3

    3) שופכים את התערובת לתבנית סיליקון משומנת או תבנית קפיצית בקוטר 23 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.


  • 4

    כ 40 דק⏱.


  • 5

    4(הכנת הגנאש .


  • 6

    שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק⏱ ומערבבים היטב עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ,מחלצים את העוגה ושופכים את הגנאש ומפזרים אגוזי מלך טחון גס או איגוזי לוז מה שאתם אוהבים ♥️.


  • 7

    בהצלחה וחג שמח וכשר .


  • 8

    ☺.


1

1)מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .


2

2)בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס , שמן ומיץ קלמנטינות עד לאיחוד מוסיפים את החלבונים בהדרגה שופכים את הקמח עד שאין גושים .


3

3) שופכים את התערובת לתבנית סיליקון משומנת או תבנית קפיצית בקוטר 23 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.


4

כ 40 דק⏱.


5

4(הכנת הגנאש .


6

שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד המריר וממתינים כדק⏱ ומערבבים היטב עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ,מחלצים את העוגה ושופכים את הגנאש ומפזרים אגוזי מלך טחון גס או איגוזי לוז מה שאתם אוהבים ♥️.


7

בהצלחה וחג שמח וכשר .


8

☺.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים