אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

5,041
צפיות

עוגת גבינה אפוייה מקושטת בקרם וחלווה😍

המתכון של
עוגת גבינה אפוייה מקושטת בקרם וחלווה😍

עוגת גבינה אפוייה משגעת שלא תוכלו לחכות לבוקר כדי לאכול אותה😂😂 פשוט עוגת שחיתות😍😍 יאמי יאמי❤❤

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • הפעם הכנתי בתבנית עגולה 24 עם קפיץ.
  • אפשר כמובן להכין בתבנית מלבנית בנונית ולמרוח מעל את הקרם.
  • כמובן שכל אחת יכולה לקשט איך שבא לה או לא לקשט בכלל.
  • מצרכים לתחתית
  • 150 גרם חמאה
  • 3 כפות סוכר
  • שרוול פתי בר טחון( אפשר קלאסי רגיל או שוקולד)
  • 100 גר' אגוזי מלך טחונים גס
  • מצרכים לעוגה
  • 7 חלבונים (לבן)
  • 1 כוס סוכר
  • 3 גבינה לבנה (750 גרם)
  • 1 גבינת נפוליאון טבעי( 225 גרם)
  • 1 שמנת חמוצה
  • 2 כפות סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 4 כפות גדושות קורנפלור
  • 7 חלמונים(צהוב)
  • מצרכים לקרם
  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • לקישוט
  • קוקוס קלוי
  • חלווה מסולסלת בטעם וניל
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה;.


  • 2

    מחממים מראש תנור לחום של 210 מעלות..


  • 3

    לתחתית: ממיסים את החמאה עם הסוכר על אש נמוכה עד להמסה מוחלטת ומכבים את האש,מוסיפים מיד את הפתי בר הטחון והאגוזים הקצוצים ומערבבים היטב לתערובת פרורית לא רטובה מידיי ולא יבשה מידיי..


  • 4

    מהדקים את התערובת לתחתית תבנית משומנת ומניחים בצד..


  • 5

    בינתיים מכינים את העוגה:.


  • 6

    בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב..


  • 7

    בקערה נפרדת שמים את הגבינות, השמנת החמוצה ,הסוכר והסוכר וניל ומערבבים..


  • 8

    מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים היטב שלא יהיו גושים..


  • 9

    מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב שלא יהיו גושים ולבסוך מוסיפים את החלמונים.


  • 10

    ומערבבים היטב..


  • 11

    מתחילים להוסיף בהדרגה את החלבונים שהקצפנו ומערבבים בתנועות עטיפה עד שהכל נבלע פנימה..


  • 12

    שמים מסביב לתבנית שקף או נייר אפייה ושופכים את תערובת הגבינה מעל התחתית ומיישרים..


  • 13

    מכניסים את התבנית על רשת באמצע התנור לתנור שחיממנו מראש ל210 מעלות למשהו כמו רבע שעה עשרים דקות, עד שהשכבה העליונה מזהיבה ומנמיכים את החום ל 120 מעלות ואופים עוד שעה ו-45 דקות, מכבים את התנור ומשאירים בפנים לעוד חצי שעה..


  • 14

    מוציאים את העוגה ומצננים..


  • 15

    מכינים את הקרם, מורחים ומקשטים את העוגה איך שאוהבים..


  • 16

    אני מרחתי קרם גם מסביב לעוגה ופיזרתי קוקוס קלוי מסביב לכל העוגה..


  • 17

    קישטתי את העוגה עם צנתר כוכב ופיזרתי באמצע קצת חלווה מסולסלת בטעם וניל..


  • 18

    יוצאת עוגת גבינה מושלמתתתת😍😍😍.


  • 19

    וואיי וואיי פשוט שחיתות😂😂😂.


  • 20

    בתאבון ובהצלחה סוניה סאני בן הרוש❤.


1

אופן ההכנה;.


2

מחממים מראש תנור לחום של 210 מעלות..


3

לתחתית: ממיסים את החמאה עם הסוכר על אש נמוכה עד להמסה מוחלטת ומכבים את האש,מוסיפים מיד את הפתי בר הטחון והאגוזים הקצוצים ומערבבים היטב לתערובת פרורית לא רטובה מידיי ולא יבשה מידיי..


4

מהדקים את התערובת לתחתית תבנית משומנת ומניחים בצד..


5

בינתיים מכינים את העוגה:.


6

בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב..


7

בקערה נפרדת שמים את הגבינות, השמנת החמוצה ,הסוכר והסוכר וניל ומערבבים..


8

מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים היטב שלא יהיו גושים..


9

מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב שלא יהיו גושים ולבסוך מוסיפים את החלמונים.


10

ומערבבים היטב..


11

מתחילים להוסיף בהדרגה את החלבונים שהקצפנו ומערבבים בתנועות עטיפה עד שהכל נבלע פנימה..


12

שמים מסביב לתבנית שקף או נייר אפייה ושופכים את תערובת הגבינה מעל התחתית ומיישרים..


13

מכניסים את התבנית על רשת באמצע התנור לתנור שחיממנו מראש ל210 מעלות למשהו כמו רבע שעה עשרים דקות, עד שהשכבה העליונה מזהיבה ומנמיכים את החום ל 120 מעלות ואופים עוד שעה ו-45 דקות, מכבים את התנור ומשאירים בפנים לעוד חצי שעה..


14

מוציאים את העוגה ומצננים..


15

מכינים את הקרם, מורחים ומקשטים את העוגה איך שאוהבים..


16

אני מרחתי קרם גם מסביב לעוגה ופיזרתי קוקוס קלוי מסביב לכל העוגה..


17

קישטתי את העוגה עם צנתר כוכב ופיזרתי באמצע קצת חלווה מסולסלת בטעם וניל..


18

יוצאת עוגת גבינה מושלמתתתת😍😍😍.


19

וואיי וואיי פשוט שחיתות😂😂😂.


20

בתאבון ובהצלחה סוניה סאני בן הרוש❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים