לןגן

עוגת גבינה אפוייה מקושטת בקרם וחלווה😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 09/02/2018 | 13:10
עוגת גבינה אפוייה מקושטת בקרם וחלווה😍

תקציר המתכון: עוגת גבינה אפוייה משגעת שלא תוכלו לחכות לבוקר כדי לאכול אותה😂😂 פשוט עוגת שחיתות😍😍 יאמי יאמי❤❤

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים לתחתית

מצרכים לעוגה

מצרכים לקרם

לקישוט

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה;

  2. מחממים מראש תנור לחום של 210 מעלות.

  3. לתחתית: ממיסים את החמאה עם הסוכר על אש נמוכה עד להמסה מוחלטת ומכבים את האש,מוסיפים מיד את הפתי בר הטחון והאגוזים הקצוצים ומערבבים היטב לתערובת פרורית לא רטובה מידיי ולא יבשה מידיי.

  4. מהדקים את התערובת לתחתית תבנית משומנת ומניחים בצד.

  5. בינתיים מכינים את העוגה:

  6. בקערת מיקסר מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.

  7. בקערה נפרדת שמים את הגבינות, השמנת החמוצה ,הסוכר והסוכר וניל ומערבבים.

  8. מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים היטב שלא יהיו גושים.

  9. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב שלא יהיו גושים ולבסוך מוסיפים את החלמונים

  10. ומערבבים היטב.

  11. מתחילים להוסיף בהדרגה את החלבונים שהקצפנו ומערבבים בתנועות עטיפה עד שהכל נבלע פנימה.

  12. שמים מסביב לתבנית שקף או נייר אפייה ושופכים את תערובת הגבינה מעל התחתית ומיישרים.

  13. מכניסים את התבנית על רשת באמצע התנור לתנור שחיממנו מראש ל210 מעלות למשהו כמו רבע שעה עשרים דקות, עד שהשכבה העליונה מזהיבה ומנמיכים את החום ל 120 מעלות ואופים עוד שעה ו-45 דקות, מכבים את התנור ומשאירים בפנים לעוד חצי שעה.

  14. מוציאים את העוגה ומצננים.

  15. מכינים את הקרם, מורחים ומקשטים את העוגה איך שאוהבים.

  16. אני מרחתי קרם גם מסביב לעוגה ופיזרתי קוקוס קלוי מסביב לכל העוגה.

  17. קישטתי את העוגה עם צנתר כוכב ופיזרתי באמצע קצת חלווה מסולסלת בטעם וניל.

  18. יוצאת עוגת גבינה מושלמתתתת😍😍😍

  19. וואיי וואיי פשוט שחיתות😂😂😂

  20. בתאבון ובהצלחה סוניה סאני בן הרוש❤