ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
12 יחידות עוגיות או שוקולד קליק שבור קטנים
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
הבסיס .
-
2
להמיס שוקולד שמנת ונס קפה להוסיף חלבונים ולערבב טוב .
-
3
את החלבונים להקציף עם סוכר לקצף רך לאחד את הבלילות בתנועות עטיפה לתערובת אחידה וחלקה למזוג לתבנית קפיץ 26 .
-
4
עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש לאפות בחום 180 מעלות .
-
5
המלית .
-
6
להקציף שמנת עם חצי חבילת פודינג .
-
7
להקציף גבינות עם סוכר וחצי פודינג במהירות בינונית .
-
8
לאחד את התערובות בתנועות קיפול וליצוק על הבסיס המוכן ולישר למראה חלק .
-
9
להכניס להקפאה להתייצבות בערך שעתיים.
-
10
להכין את הציפוי .
-
11
להביא לרתיחה את השמנת .
-
12
להוסיף את השוקולד קליק ולערבב עד לקבלת קרם חלק .
-
13
להוציא את העוגה ולמזוג את הגנש ולשמור בקירור לילה לפני ההגשה .
1
הבסיס .
2
להמיס שוקולד שמנת ונס קפה להוסיף חלבונים ולערבב טוב .
3
את החלבונים להקציף עם סוכר לקצף רך לאחד את הבלילות בתנועות עטיפה לתערובת אחידה וחלקה למזוג לתבנית קפיץ 26 .
4
עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש לאפות בחום 180 מעלות .
5
המלית .
6
להקציף שמנת עם חצי חבילת פודינג .
7
להקציף גבינות עם סוכר וחצי פודינג במהירות בינונית .
8
לאחד את התערובות בתנועות קיפול וליצוק על הבסיס המוכן ולישר למראה חלק .
9
להכניס להקפאה להתייצבות בערך שעתיים.
10
להכין את הציפוי .
11
להביא לרתיחה את השמנת .
12
להוסיף את השוקולד קליק ולערבב עד לקבלת קרם חלק .
13
להוציא את העוגה ולמזוג את הגנש ולשמור בקירור לילה לפני ההגשה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים