לןגן

עוגת מוס גבינה וקליק

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 05/02/2018 | 00:55
עוגת מוס גבינה וקליק

תקציר המתכון: אזהרה לא תפסיקו לישר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הבסיס

  2. להמיס שוקולד שמנת ונס קפה להוסיף חלבונים ולערבב טוב

  3. את החלבונים להקציף עם סוכר לקצף רך לאחד את הבלילות בתנועות עטיפה לתערובת אחידה וחלקה למזוג לתבנית קפיץ 26

  4. עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש לאפות בחום 180 מעלות

  5. המלית

  6. להקציף שמנת עם חצי חבילת פודינג

  7. להקציף גבינות עם סוכר וחצי פודינג במהירות בינונית

  8. לאחד את התערובות בתנועות קיפול וליצוק על הבסיס המוכן ולישר למראה חלק

  9. להכניס להקפאה להתייצבות בערך שעתיים

  10. להכין את הציפוי

  11. להביא לרתיחה את השמנת

  12. להוסיף את השוקולד קליק ולערבב עד לקבלת קרם חלק

  13. להוציא את העוגה ולמזוג את הגנש ולשמור בקירור לילה לפני ההגשה