תקציר המתכון: אזהרה לא תפסיקו לישר
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
הבסיס
להמיס שוקולד שמנת ונס קפה להוסיף חלבונים ולערבב טוב
את החלבונים להקציף עם סוכר לקצף רך לאחד את הבלילות בתנועות עטיפה לתערובת אחידה וחלקה למזוג לתבנית קפיץ 26
עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש לאפות בחום 180 מעלות
המלית
להקציף שמנת עם חצי חבילת פודינג
להקציף גבינות עם סוכר וחצי פודינג במהירות בינונית
לאחד את התערובות בתנועות קיפול וליצוק על הבסיס המוכן ולישר למראה חלק
להכניס להקפאה להתייצבות בערך שעתיים
להכין את הציפוי
להביא לרתיחה את השמנת
להוסיף את השוקולד קליק ולערבב עד לקבלת קרם חלק
להוציא את העוגה ולמזוג את הגנש ולשמור בקירור לילה לפני ההגשה