2 כפות שטוחות קמח אסם (במקום הקקאו וקמח אסם אפשר להשתמש בקופסה אינסטנט שוקולד )
קרם גאנש
2 חבילות שוקולד מריר
1 קופ' שמנת להקצפה 38%
שכבת קרם וניל
1 קופ' אינסטנט וניל בטעם וניל צרפתי
1 כוס חלב
2 קופ' שמנת להקצפה 38%
אופן ההכנה
1
עוגה : להקציף את החלבונים ותוך כדי הקצפה להוסיף את הסוכר, להמשיך ולהקציף עד שנוצר קצף קשה ויציב. להוסיף תוך כדי קיפול עם לקקן את החלמונים, הקמח והקקאו. .
2
לאפות בטורבו כ-20 דקות. להשאיר את העוגה בתבנית ולשפוך עליה את קרם הוניל ומעל את קרם הגאנש..
3
קרם הוניל : להקציף ביחד את 3 מרכיבי הקרם ולשפוך על העוגה..
4
קרם הגאנש : להמיס בסיר את 2 מרכיבי הקרם ולשפוך על קרם הוניל..
5
להכניס את התבנית למקרר ועדיף להגיש את העוגה יום אחרי הכנתה. אני מוציאה את העוגה מהתבנית לפני ההגשה..
1
עוגה : להקציף את החלבונים ותוך כדי הקצפה להוסיף את הסוכר, להמשיך ולהקציף עד שנוצר קצף קשה ויציב. להוסיף תוך כדי קיפול עם לקקן את החלמונים, הקמח והקקאו. .
2
לאפות בטורבו כ-20 דקות. להשאיר את העוגה בתבנית ולשפוך עליה את קרם הוניל ומעל את קרם הגאנש..
3
קרם הוניל : להקציף ביחד את 3 מרכיבי הקרם ולשפוך על העוגה..
4
קרם הגאנש : להמיס בסיר את 2 מרכיבי הקרם ולשפוך על קרם הוניל..
5
להכניס את התבנית למקרר ועדיף להגיש את העוגה יום אחרי הכנתה. אני מוציאה את העוגה מהתבנית לפני ההגשה..