לןגן

עוגת קרמבו

מאת: מירי גולני, פורסם: 17/01/2018 | 08:35
עוגת קרמבו

תקציר המתכון: עוגת יום ההולדת האהובה על בתי ועל נכדיי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

קרם גאנש

שכבת קרם וניל

אופן הכנה

  1. עוגה : להקציף את החלבונים ותוך כדי הקצפה להוסיף את הסוכר, להמשיך ולהקציף עד שנוצר קצף קשה ויציב. להוסיף תוך כדי קיפול עם לקקן את החלמונים, הקמח והקקאו.

  2. לאפות בטורבו כ-20 דקות. להשאיר את העוגה בתבנית ולשפוך עליה את קרם הוניל ומעל את קרם הגאנש.

  3. קרם הוניל : להקציף ביחד את 3 מרכיבי הקרם ולשפוך על העוגה.

  4. קרם הגאנש : להמיס בסיר את 2 מרכיבי הקרם ולשפוך על קרם הוניל.

  5. להכניס את התבנית למקרר ועדיף להגיש את העוגה יום אחרי הכנתה. אני מוציאה את העוגה מהתבנית לפני ההגשה.