תקציר המתכון: עוגת יום ההולדת האהובה על בתי ועל נכדיי
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
עוגה : להקציף את החלבונים ותוך כדי הקצפה להוסיף את הסוכר, להמשיך ולהקציף עד שנוצר קצף קשה ויציב. להוסיף תוך כדי קיפול עם לקקן את החלמונים, הקמח והקקאו.
לאפות בטורבו כ-20 דקות. להשאיר את העוגה בתבנית ולשפוך עליה את קרם הוניל ומעל את קרם הגאנש.
קרם הוניל : להקציף ביחד את 3 מרכיבי הקרם ולשפוך על העוגה.
קרם הגאנש : להמיס בסיר את 2 מרכיבי הקרם ולשפוך על קרם הוניל.
להכניס את התבנית למקרר ועדיף להגיש את העוגה יום אחרי הכנתה. אני מוציאה את העוגה מהתבנית לפני ההגשה.