אחרי שטחנו את הביסקווטים נמיס את החמאה נמזג את הביסקוויטים חלק נשטיח על תבנית עגולה או מרובעת ואת החצי השני נשמור לציפוי מלמעלה נכניס למקפיא עד שנסיים להכין את הבלילה..
2
במיקסר נקציף במהירות גבוהה את השמנת מתוקה כ 2 דקות כעת נוסיף את הפודניג והסוכר עד לקרם יציב !! כעת נמניך מהירות נוסיף את הגבינות נקציף עד למיזוג .
3
נוציא את התבנית מהקפיא נשטיח את המלית ומעל נפזר את שארית הפתי בר.
4
מומלץ להקפיא לפחות לשעה להתייצבות ואז להעביר למקרר.
5
המתכון בהשראת אוסם עם שינויים שלי .
1
אחרי שטחנו את הביסקווטים נמיס את החמאה נמזג את הביסקוויטים חלק נשטיח על תבנית עגולה או מרובעת ואת החצי השני נשמור לציפוי מלמעלה נכניס למקפיא עד שנסיים להכין את הבלילה..
2
במיקסר נקציף במהירות גבוהה את השמנת מתוקה כ 2 דקות כעת נוסיף את הפודניג והסוכר עד לקרם יציב !! כעת נמניך מהירות נוסיף את הגבינות נקציף עד למיזוג .
3
נוציא את התבנית מהקפיא נשטיח את המלית ומעל נפזר את שארית הפתי בר.
4
מומלץ להקפיא לפחות לשעה להתייצבות ואז להעביר למקרר.