הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1)מקציפים במיקסר חלבונים עם קורט מלח ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב .
2)מוסיפים חלמונים ומקציפים במהירות נמוכה מוסיפים שמן עד לאיחוד לאחר מכן את המיץ תפוזים וגרידת תפוז ומקציפים לאט.
3)מוסיפים קמח תופת ומקציפים לאט עד לקבלת התערובת אחידה..
.
4)שופכים את הבלילה לתבנית פלא בקוטר 24 ס"מ לא משומנת .
ואופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות ללא טורבו אפייה רגילה כשעה ועשר דקות, עד שהעוגה קפיצית, אוורירית ויבשה במרכז וששיפוד במרכז יוצא יבש.
.
5)שימו לב: לא פותחים את התנור באמצע האפייה. מתחילים לבדוק רק אחרי כשעה, כשהעוגה כבר נראית מוכנה..
מצננים בהיפוך, מחלצים ומגישים: .
כדי למנוע צניחה של העוגה ואובדן גובה - הופכים את התבנית על הרגליים הייעודיות (או הופכים ומשחילים את הארובה על בקבוק). משאירים את העוגה להצטנן לגמרי כשהיא באוויר. .
מעבירים סכין בין התבנית לעוגה (כדי לפגוע כמה שפחות בהיקף העוגה מטים את הלהב קצת באלכסון לכיוון התבנית ולוחצים על התבנית מבחוץ) ומחלצים על צלחת הגשה. .
מקשטים מלמעלה באבקת סוכר ומגישים..