ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מרכיבים לבצק
-
200 גר' חמאה מומסת 20 שניות במיקרוגל,
-
-
-
-
-
מרכיבים למלית הגבינה
-
4 מיכלי גבינה 9% (קילו גבינה)
-
-
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
-
-
אופן ההכנה
-
1
מהמרכבים לבצק ללוש בצק . לחלק את הבצק ל-70% ול- 30% מהבצק..
-
2
לשמן תבנית פיירקס מאורכת 27*33 ולפזר מעט קמח..
-
3
לשטח את הבצק (70%) על התבנית ולדקור את הבצק (כדי שלא יתנפח בזמן האפיה) .
-
4
לאפות את הבצק כ- 10 דקות ב- 175 מעלות..
-
5
את יתרת הבצק (30%) לחלק ל-3 כדורים ולשים בשקית במקפיא. בהמשך נגרד לפירורים..
-
6
באותה קערה לערבב את כל מרכיבי מלית הגבינה ולשטח אותה על הבצק החצי אפוי..
-
7
להוציא מהמקפיא את הבצק (30%) ולגרד במגררת גסה לפירורים על מלית הגבינה. .
-
8
לאפות ב- 175 מעלות עד שהפירורים זהובים/חומים, כ- 40 דקות (טורבו).לבדוק בשיטת הקיסם..
-
9
העוגה לא יציבה אך תתייצב אחרי קירור.. אני מכינה את העוגה יום לפני ההגשה..
-
10
ניתן להקפיא ולהפשיר ללא חימום..
1
מהמרכבים לבצק ללוש בצק . לחלק את הבצק ל-70% ול- 30% מהבצק..
2
לשמן תבנית פיירקס מאורכת 27*33 ולפזר מעט קמח..
3
לשטח את הבצק (70%) על התבנית ולדקור את הבצק (כדי שלא יתנפח בזמן האפיה) .
4
לאפות את הבצק כ- 10 דקות ב- 175 מעלות..
5
את יתרת הבצק (30%) לחלק ל-3 כדורים ולשים בשקית במקפיא. בהמשך נגרד לפירורים..
6
באותה קערה לערבב את כל מרכיבי מלית הגבינה ולשטח אותה על הבצק החצי אפוי..
7
להוציא מהמקפיא את הבצק (30%) ולגרד במגררת גסה לפירורים על מלית הגבינה. .
8
לאפות ב- 175 מעלות עד שהפירורים זהובים/חומים, כ- 40 דקות (טורבו).לבדוק בשיטת הקיסם..
9
העוגה לא יציבה אך תתייצב אחרי קירור.. אני מכינה את העוגה יום לפני ההגשה..
10
ניתן להקפיא ולהפשיר ללא חימום..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים