תקציר המתכון: עוגה טעימה מאוד עפ"י מתכון של מורתי הוירטואלית "פירגה"
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מהמרכבים לבצק ללוש בצק . לחלק את הבצק ל-70% ול- 30% מהבצק.
לשמן תבנית פיירקס מאורכת 27*33 ולפזר מעט קמח.
לשטח את הבצק (70%) על התבנית ולדקור את הבצק (כדי שלא יתנפח בזמן האפיה)
לאפות את הבצק כ- 10 דקות ב- 175 מעלות.
את יתרת הבצק (30%) לחלק ל-3 כדורים ולשים בשקית במקפיא. בהמשך נגרד לפירורים.
באותה קערה לערבב את כל מרכיבי מלית הגבינה ולשטח אותה על הבצק החצי אפוי.
להוציא מהמקפיא את הבצק (30%) ולגרד במגררת גסה לפירורים על מלית הגבינה.
לאפות ב- 175 מעלות עד שהפירורים זהובים/חומים, כ- 40 דקות (טורבו).לבדוק בשיטת הקיסם.
העוגה לא יציבה אך תתייצב אחרי קירור.. אני מכינה את העוגה יום לפני ההגשה.
ניתן להקפיא ולהפשיר ללא חימום.