4 חלבונים ביצה גודל רגיל לתוך קערה עם קורט מלח (מלח מפרק את החלבונים) להקציף במטרפה או מיקסר ידני לקצף סבוני ולהוסיף סוכר 3 הפוגות של 40 גרם תוך הקצפה הקצף צריך להיות עמיד אבל רך לא קשה, תהפכו את הקערה אם הקצף נשאר במקומו אז הוא מוכן. .
4
להוסיף ב3 הפוגות לתוך מרקם הגבינות על ידי קיפולים עד לאיחוד חלק..
5
מורחים חמאה בסיר האורז. יוצקים באופן שווה לתוך הסיר..
6
מאדים בסיר במשך כ 50 דקות.. לכבות את הסיר לא לפתוח להשאיר בפנוכו שעה וחצי. להוציא ולקרר עם הסיר לגמרי ולהכניס למקרר לשעתיים להפוך לתבנית ולקשט עם שמנת מתוקה ולבזוק אבקת קקאו .
1
מערבבים 4 חלמונים ביצה גודל רגיל, 400 גרם גבינת שמנת, 200 גרם יוגורט, 40 גרם חמאה, 100 גרם סוכר יחד למרקם חלק ואוורירי..
4 חלבונים ביצה גודל רגיל לתוך קערה עם קורט מלח (מלח מפרק את החלבונים) להקציף במטרפה או מיקסר ידני לקצף סבוני ולהוסיף סוכר 3 הפוגות של 40 גרם תוך הקצפה הקצף צריך להיות עמיד אבל רך לא קשה, תהפכו את הקערה אם הקצף נשאר במקומו אז הוא מוכן. .
4
להוסיף ב3 הפוגות לתוך מרקם הגבינות על ידי קיפולים עד לאיחוד חלק..
5
מורחים חמאה בסיר האורז. יוצקים באופן שווה לתוך הסיר..
6
מאדים בסיר במשך כ 50 דקות.. לכבות את הסיר לא לפתוח להשאיר בפנוכו שעה וחצי. להוציא ולקרר עם הסיר לגמרי ולהכניס למקרר לשעתיים להפוך לתבנית ולקשט עם שמנת מתוקה ולבזוק אבקת קקאו .