תקציר המתכון: עוגה רכה מוקרמת ונמסה עם כל ביס....תענוג
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מערבבים 4 חלמונים ביצה גודל רגיל, 400 גרם גבינת שמנת, 200 גרם יוגורט, 40 גרם חמאה, 100 גרם סוכר יחד למרקם חלק ואוורירי.
מוסיפים 100 גרם קמח עוגה ומערבבים יחד. מוסיפים 4 כפות חלב מהול בכפית תמצית וניל
4 חלבונים ביצה גודל רגיל לתוך קערה עם קורט מלח (מלח מפרק את החלבונים) להקציף במטרפה או מיקסר ידני לקצף סבוני ולהוסיף סוכר 3 הפוגות של 40 גרם תוך הקצפה הקצף צריך להיות עמיד אבל רך לא קשה, תהפכו את הקערה אם הקצף נשאר במקומו אז הוא מוכן.
להוסיף ב3 הפוגות לתוך מרקם הגבינות על ידי קיפולים עד לאיחוד חלק.
מורחים חמאה בסיר האורז. יוצקים באופן שווה לתוך הסיר.
מאדים בסיר במשך כ 50 דקות.. לכבות את הסיר לא לפתוח להשאיר בפנוכו שעה וחצי. להוציא ולקרר עם הסיר לגמרי ולהכניס למקרר לשעתיים להפוך לתבנית ולקשט עם שמנת מתוקה ולבזוק אבקת קקאו