אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק
  • 350 גרם קמח= 2 וחצי כוסות שתייה קרה
  • 25 גרם שמרים יבשים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1/2 כוס חלב
  • 50 גרם סוכר
  • 2 ביצים
  • לציפוי שקדים בדבש
  • 100 גרם סוכר =1/2כוס סוכר
  • 1/4 כוס דבש
  • 100 גרם חמאה
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה
  • 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים=
  • 1 כוס
  • למלית
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1פודינג וניל
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • לסירופ
  • 3/4 כוס מים רותחים
  • 2 כפות גדושות דבש
אופן ההכנה
  • 1

    מתכון 📋של קרין גורן עם טוויסט שלי.


  • 2

    מהמזנון הפרטי שלי🏠 .


  • 3

    עקיצת דבורה🐝 .


  • 4

    מצרכים הדרושים לבצק.


  • 5

    350 גרם קמח= 2 וחצי כוסות שתייה קרה.


  • 6

    25 גרם שמרים יבשים .


  • 7

    100 גרם חמאה מומסת.


  • 8

    1/2 כוס חלב.


  • 9

    50 גרם סוכר.


  • 10

    2 ביצים.


  • 11

    לציפוי שקדים בדבש.


  • 12

    100 גרם סוכר =1/2כוס סוכר.


  • 13

    1/4 כוס דבש.


  • 14

    100 גרם חמאה .


  • 15

    1/4 כוס שמנת מתוקה .


  • 16

    100 גרם שקדים מולבנים פרוסים= 1 כוס.


  • 17

    .


  • 18

    למלית:.


  • 19

    2 שמנת מתוקה.


  • 20

    1 כוס חלב .


  • 21

    1פודינג וניל.


  • 22

    2 כפות אבקת סוכר.


  • 23

    לסירופ:.


  • 24

    3/4 כוס מים רותחים.


  • 25

    2 כפות גדושות דבש.


  • 26

    אופן הכנת הבצק.


  • 27

    1)מכניסים בקערה את הקמח ,שמרים וסוכר , מכניסים את החלב בחמאה המומסת ומוסיפים אותם לקמח ומערבלים במהירות בינונית עד לקבלת בצק חלק ודביק.


  • 28

    מאוד וזה בסדר.


  • 29

    2)משטחים את הבצק עם ידיים רטובות בתבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 26 ס"מ מכסים את הבצק להתפחה .


  • 30

    3)אופן הכנת הציפוי.


  • 31

    בסיר בנוני מחממים את כל החומרי הציפוי למעט את השקדים ועד לרתיחה, מסירים מהאש 🔥מערבבים פנימה את השקדים ומורחים את התערובת על פני הבצק התפוח בעדינות ואופים בתנור בחומם מראש .


  • 32

    ל180 מעלות כ 30 דק🕚 .


  • 33

    4) משחררים את העוגה משולי התבנית וחותכים אותה לשני חלקים שווים כך שתקבלו 2 עיגולים.


  • 34

    5)מרטיבים את שני החלקים של העוגה עם הסירופ .


  • 35

    6) מקציפים את כל החומרים של המלית עד ליציבות ומורחים על העוגה.


  • 36

    7)חלק העליון של העוגה פורסים למשולשים ומניחים על החלק התחתון .


  • 37

    ומזלפים את הקרם שנישאר , מכניסים למקרר לשעה ומגישים .


  • 38

    בהצלחה לכולם.


  • 39

    Jacqueline fadelon.


1

מתכון 📋של קרין גורן עם טוויסט שלי.


2

מהמזנון הפרטי שלי🏠 .


3

עקיצת דבורה🐝 .


4

מצרכים הדרושים לבצק.


5

350 גרם קמח= 2 וחצי כוסות שתייה קרה.


6

25 גרם שמרים יבשים .


7

100 גרם חמאה מומסת.


8

1/2 כוס חלב.


9

50 גרם סוכר.


10

2 ביצים.


11

לציפוי שקדים בדבש.


12

100 גרם סוכר =1/2כוס סוכר.


13

1/4 כוס דבש.


14

100 גרם חמאה .


15

1/4 כוס שמנת מתוקה .


16

100 גרם שקדים מולבנים פרוסים= 1 כוס.


17

.


18

למלית:.


19

2 שמנת מתוקה.


20

1 כוס חלב .


21

1פודינג וניל.


22

2 כפות אבקת סוכר.


23

לסירופ:.


24

3/4 כוס מים רותחים.


25

2 כפות גדושות דבש.


26

אופן הכנת הבצק.


27

1)מכניסים בקערה את הקמח ,שמרים וסוכר , מכניסים את החלב בחמאה המומסת ומוסיפים אותם לקמח ומערבלים במהירות בינונית עד לקבלת בצק חלק ודביק.


28

מאוד וזה בסדר.


29

2)משטחים את הבצק עם ידיים רטובות בתבנית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 26 ס"מ מכסים את הבצק להתפחה .


30

3)אופן הכנת הציפוי.


31

בסיר בנוני מחממים את כל החומרי הציפוי למעט את השקדים ועד לרתיחה, מסירים מהאש 🔥מערבבים פנימה את השקדים ומורחים את התערובת על פני הבצק התפוח בעדינות ואופים בתנור בחומם מראש .


32

ל180 מעלות כ 30 דק🕚 .


33

4) משחררים את העוגה משולי התבנית וחותכים אותה לשני חלקים שווים כך שתקבלו 2 עיגולים.


34

5)מרטיבים את שני החלקים של העוגה עם הסירופ .


35

6) מקציפים את כל החומרים של המלית עד ליציבות ומורחים על העוגה.


36

7)חלק העליון של העוגה פורסים למשולשים ומניחים על החלק התחתון .


37

ומזלפים את הקרם שנישאר , מכניסים למקרר לשעה ומגישים .


38

בהצלחה לכולם.


39

Jacqueline fadelon.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים