ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
לבסיס
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100 גרם שוקולד לבן + 50 גרם שוקולד מחיר
-
-
אופן ההכנה
-
1
מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ומוסיפים סוכר ואחריו כל המצרכים בהדרגה..אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות בתבנית 26 משומנת מעט למשך 20 דקות.
-
2
..מצננים את העוגה ומכינים את המילוי..
-
3
מילוי:.
-
4
מקציפים את השמנת ומוסיפים את הפודינג והחלב עד לקבלת קרם ומורחים מעל העוגה.
-
5
ציפוי: .
-
6
להמיס את כל החומרים במיקרו בפולסים מאוד קצרים ולבחוש עד לקבלת מרקם אחיד ומבריק....לצפות את העוגה.. .
-
7
לקחת עוד חצי מיכל שמנת..להקפיץ אותו - לשים מעל השכבת שוקולד ולערבב....
-
8
לקשות: דובדבן.
1
מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה ומוסיפים סוכר ואחריו כל המצרכים בהדרגה..אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות בתבנית 26 משומנת מעט למשך 20 דקות.
2
..מצננים את העוגה ומכינים את המילוי..
3
מילוי:.
4
מקציפים את השמנת ומוסיפים את הפודינג והחלב עד לקבלת קרם ומורחים מעל העוגה.
5
ציפוי: .
6
להמיס את כל החומרים במיקרו בפולסים מאוד קצרים ולבחוש עד לקבלת מרקם אחיד ומבריק....לצפות את העוגה.. .
7
לקחת עוד חצי מיכל שמנת..להקפיץ אותו - לשים מעל השכבת שוקולד ולערבב....
8
לקשות: דובדבן.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים