הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר ולהניח בצד.
תכולת רטובים.
========/=/.
כוס שמן.
כוס מיץ תפוזים .
6 חלמונים ,נערבב במטרפה ידנית..
יבשים בקערה נפרדת.
==============.
כוס סולת.
2 שקיות סוכר וניל.
כוס קמח תופח.
כוס קוקוס.
150 גרם אגוזי מלך שבורים קצוץ (לא חייב אגוזים).
,את כל היבשים לערבב בקערה נפרדת .
את תכולת הרטובים,נערבב לתוך קערת היבשים,.
נוסיף את קצף החלבונים בתנועות עטיפה עד קבלת בלילה אוורירית ואחידה.
נעביר את הבלילה לתבנית עגולה מספר 28 -26 או 24 תבנית אנג'ל 3 רגליים .
נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש!.
סירופ.
חצי לימון סחוט.
3/4 כוס סוכר.
כוס מים .
נביא לרתיחה ונבשל כחמש דקות.
ניצוק על העוגה ממש כשהיא יוצאת מהתנור, נקרר מעט ונפזר קוקוס..
הערות.
במקום קוקוס ניתן להמיר לשקדים טחונים..
לא חייב להוסיף אגוזים לעוגה .