לןגן

עוגת סולת

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 27/09/2017 | 03:42
עוגת סולת

תקציר המתכון: רכה כמו ענן טעימה כמו מעדן 😂😂😂

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר ולהניח בצד

  2. תכולת רטובים

  3. ========/=/

  4. כוס שמן

  5. כוס מיץ תפוזים

  6. 6 חלמונים ,נערבב במטרפה ידנית.

  7. יבשים בקערה נפרדת

  8. ==============

  9. כוס סולת

  10. 2 שקיות סוכר וניל

  11. כוס קמח תופח

  12. כוס קוקוס

  13. 150 גרם אגוזי מלך שבורים קצוץ (לא חייב אגוזים)

  14. ,את כל היבשים לערבב בקערה נפרדת

  15. את תכולת הרטובים,נערבב לתוך קערת היבשים,

  16. נוסיף את קצף החלבונים בתנועות עטיפה עד קבלת בלילה אוורירית ואחידה

  17. נעביר את הבלילה לתבנית עגולה מספר 28 -26 או 24 תבנית אנג'ל 3 רגליים

  18. נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש!

  19. סירופ

  20. חצי לימון סחוט

  21. 3/4 כוס סוכר

  22. כוס מים

  23. נביא לרתיחה ונבשל כחמש דקות

  24. ניצוק על העוגה ממש כשהיא יוצאת מהתנור, נקרר מעט ונפזר קוקוס.

  25. הערות

  26. במקום קוקוס ניתן להמיר לשקדים טחונים.

  27. לא חייב להוסיף אגוזים לעוגה