ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חבילת בצק פילאס תורכי (אני משתמשת של מעדנות) להפשיר לילה במקרר מאת אילנית בניזרי
-
-
-
-
-
-
-
לערבב את חומרי המלית ולהניח בצד.
-
-
-
-
-
אפשר להוסיף טיפה מי ורדים
אופן ההכנה
-
1
לחלק את הבצק ל 3 חלקים בגודל התבנית (מתאים לתבנית בינונית).
-
2
לרסס בספריי שמן את התבנית.
-
3
להניח נייר אפייה.
-
4
להניח חלק ראשון של הבצק.
-
5
לרסס ספריי שמן .
-
6
חצי מכמות המלית לפזר על הבצק..
-
7
נניח חלק שני של הבצק.
-
8
נרסס ספריי שמן.
-
9
נניח את שאר המלית .
-
10
ומעל את החלק ה 3 של הבצק..
-
11
כעת נחתוך פסים לאורך ובאלכסון לצורת מעויינים.
-
12
נבריש בשמן או ספריי שמן.
-
13
נכניס לתנור בחום 180 מעלות ...מדף 2 מלמטה..
-
14
עד להזהבה יפה..
-
15
בינתיים נבשל את הסירופ עד להמסת הסוכר.
-
16
ונצנן לטמפ' החדר ! .
-
17
כשהבקלואה מוכנה.
-
18
נמזוג את הסירופ לאט לאט על כל המשטח .
-
19
זה טעיםם בטירוףף.
-
20
וקל נורא לעבוד עם בצק פילאס ..
-
21
ניתן להכין גם מבצק פילו שכל דף משומן וכל שכבה בנויה מ 4 דפים 💖.
1
לחלק את הבצק ל 3 חלקים בגודל התבנית (מתאים לתבנית בינונית).
2
לרסס בספריי שמן את התבנית.
3
להניח נייר אפייה.
4
להניח חלק ראשון של הבצק.
5
לרסס ספריי שמן .
6
חצי מכמות המלית לפזר על הבצק..
7
נניח חלק שני של הבצק.
8
נרסס ספריי שמן.
9
נניח את שאר המלית .
10
ומעל את החלק ה 3 של הבצק..
11
כעת נחתוך פסים לאורך ובאלכסון לצורת מעויינים.
12
נבריש בשמן או ספריי שמן.
13
נכניס לתנור בחום 180 מעלות ...מדף 2 מלמטה..
14
עד להזהבה יפה..
15
בינתיים נבשל את הסירופ עד להמסת הסוכר.
16
ונצנן לטמפ' החדר ! .
17
כשהבקלואה מוכנה.
18
נמזוג את הסירופ לאט לאט על כל המשטח .
19
זה טעיםם בטירוףף.
20
וקל נורא לעבוד עם בצק פילאס ..
21
ניתן להכין גם מבצק פילו שכל דף משומן וכל שכבה בנויה מ 4 דפים 💖.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים