לןגן

בקלוואה/אילנית בניזרי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 26/09/2017 | 10:36
בקלוואה/אילנית בניזרי

תקציר המתכון: לא תאמינו כמה קל להכין

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחלק את הבצק ל 3 חלקים בגודל התבנית (מתאים לתבנית בינונית)

  2. לרסס בספריי שמן את התבנית

  3. להניח נייר אפייה

  4. להניח חלק ראשון של הבצק

  5. לרסס ספריי שמן

  6. חצי מכמות המלית לפזר על הבצק.

  7. נניח חלק שני של הבצק

  8. נרסס ספריי שמן

  9. נניח את שאר המלית

  10. ומעל את החלק ה 3 של הבצק.

  11. כעת נחתוך פסים לאורך ובאלכסון לצורת מעויינים

  12. נבריש בשמן או ספריי שמן

  13. נכניס לתנור בחום 180 מעלות ...מדף 2 מלמטה.

  14. עד להזהבה יפה.

  15. בינתיים נבשל את הסירופ עד להמסת הסוכר

  16. ונצנן לטמפ' החדר !

  17. כשהבקלואה מוכנה

  18. נמזוג את הסירופ לאט לאט על כל המשטח

  19. זה טעיםם בטירוףף

  20. וקל נורא לעבוד עם בצק פילאס .

  21. ניתן להכין גם מבצק פילו שכל דף משומן וכל שכבה בנויה מ 4 דפים 💖