אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,974
צפיות

עוגת מוס ביסקוויטים

המתכון של
עוגת מוס ביסקוויטים

עוגה ללא אפייה, מושחתת וטעימה ברמות... בהשראת המתכון של זהבה מור

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 350 גר' ביסקוויטים פתי בר - שוקולד
  • 1 קופסה פודינג אינסטנט בטעם שוקולד לבן (או בטעם וניל)
  • 1 קופסה פודינג אינסטנט בטעם שוקולד בלגי מריר
  • 3 קופסאות קצפת להקצפה 38%
  • 1 וחצי כוסות חלב (פעמיים 3/4 כוס)
  • בערך 1/2 כוס חלב לטבילת הביסקוויטים
  • 1 שוקולד מריר
אופן ההכנה
  • 1

    טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית עגולה בקוטר 24..


  • 2

    מקציפים 1 שמנת להקצפה עם 1 פודינג שוקולד ו-3/4 כוס חלב עד לקבלת קרם עמיד. מורחים את הקרם על ביסקוויטים..


  • 3

    מניחים עוד שכבת ביסקוויטים (שטבלנו בחלב) מעל הקרם..


  • 4

    מקציפים 1 שמנת להקצפה עם 1 פודינג וניל ו-3/4 כוס חלב עד לקבלת קרם עמיד. מורחים את הקרם על הביסקוויטים. .


  • 5

    מניחים עוד שכבת ביסקוויטים (שטבלנו בחלב) מעל הקרם. .


  • 6

    מכניסים את התבנית למקפיא לשעה..


  • 7

    ממיסים 1 שמנת להקצפה עם השוקולד עד שנוצר קרם גאנאש. מניחים את הסיר להתקררות..


  • 8

    כשהגאנאש התקרר לשפוך אותו על העוגה. העוגה יכולה להישאר במקרר.. .


  • 9

    במידה ומשאירים אותה במקפיא. יש להוציא אותה מהמקפיא בבוקר של יום ההגשה (על מנת שלא תהיה קפואה).


1

טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית עגולה בקוטר 24..


2

מקציפים 1 שמנת להקצפה עם 1 פודינג שוקולד ו-3/4 כוס חלב עד לקבלת קרם עמיד. מורחים את הקרם על ביסקוויטים..


3

מניחים עוד שכבת ביסקוויטים (שטבלנו בחלב) מעל הקרם..


4

מקציפים 1 שמנת להקצפה עם 1 פודינג וניל ו-3/4 כוס חלב עד לקבלת קרם עמיד. מורחים את הקרם על הביסקוויטים. .


5

מניחים עוד שכבת ביסקוויטים (שטבלנו בחלב) מעל הקרם. .


6

מכניסים את התבנית למקפיא לשעה..


7

ממיסים 1 שמנת להקצפה עם השוקולד עד שנוצר קרם גאנאש. מניחים את הסיר להתקררות..


8

כשהגאנאש התקרר לשפוך אותו על העוגה. העוגה יכולה להישאר במקרר.. .


9

במידה ומשאירים אותה במקפיא. יש להוציא אותה מהמקפיא בבוקר של יום ההגשה (על מנת שלא תהיה קפואה).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים