אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,720
צפיות

רולדה במילוי וציפוי קצפת לוטוס ופקאן בסוכר

המתכון של
רולדה במילוי וציפוי קצפת לוטוס ופקאן בסוכר

קל להכנה ומינימום זמן ⏳

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מתכון📋מהמזנון הפרטי שלי🏠
  • רולדת שיש במילוי קצפת לוטוס ופקאן בסוכר
  • חומרים הדרושים
  • 150 גרם סוכר
  • 4 ביצים מופרדות
  • 100 גרם קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 60 גרם מחמהא רכה
  • 2 כפות שוקולית
  • חומרים למלית
  • 1 שמנת צמחית
  • 2 כפות חיבת חלב
  • 50 גרם פקאן בסוכר טחון גס
אופן ההכנה
  • 1

    1)מקציפים את החלמונים עם 100 גרם סוכר עד לקבלת קצף תפוח.


  • 2

    2) מכניסים פנימה את המחמאה הרכה.


  • 3

    וממשיכים לערבב.


  • 4

    3) מכניסים את הקמח+ אבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים.


  • 5

    .


  • 6

    4) בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם 50 גרם סוכר עד ליציבות ומוסיפים אותם לתערובת בצורת קיפול .


  • 7

    תמיד.


  • 8

    5) מחלקים את התערובת לשניים ובאחד התערובת מכניסים 2 כפות שוקולית ומערבבים היטב שופכים לשני כדים,.


  • 9

    שמים נייר אפייה על תבנית בנונית של תנור משומנת בספרי, שופכים את התערוב הכהה בצורת פסים ולאחר מכן את הבהירה, מקשקשים מעט עם כפית או כל כלי שהוא לערבוב .


  • 10

    7) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ15 דק⏱ בלבד.


  • 11

    8) מגלגלים את הטורט עם הנייר עד להככנה המלית .


  • 12

    אופן ההכנה למלית הקרם.


  • 13

    9.


  • 14

    9)מקציפים את השמנת הצמחית לקצף יציב.


  • 15

    מכניסים 3 כפות ממרח לוטוס מומס במיקרוגל ומערבבים בעדינות.


  • 16

    10) מורחים על הטורט, מפזרים פקאן ומגלגלים .


  • 17

    11)מורחים את מה שנשאר מהקרם ומקשטים כל אחד עם הרעיונות שלו השמיים הם הגבול. מכניסים את העוגה לקירור❄ להתייצבות .


  • 18

    בהצלחה!!!.


1

1)מקציפים את החלמונים עם 100 גרם סוכר עד לקבלת קצף תפוח.


2

2) מכניסים פנימה את המחמאה הרכה.


3

וממשיכים לערבב.


4

3) מכניסים את הקמח+ אבקת אפייה ומערבבים עד שאין גושים.


5

.


6

4) בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם 50 גרם סוכר עד ליציבות ומוסיפים אותם לתערובת בצורת קיפול .


7

תמיד.


8

5) מחלקים את התערובת לשניים ובאחד התערובת מכניסים 2 כפות שוקולית ומערבבים היטב שופכים לשני כדים,.


9

שמים נייר אפייה על תבנית בנונית של תנור משומנת בספרי, שופכים את התערוב הכהה בצורת פסים ולאחר מכן את הבהירה, מקשקשים מעט עם כפית או כל כלי שהוא לערבוב .


10

7) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ15 דק⏱ בלבד.


11

8) מגלגלים את הטורט עם הנייר עד להככנה המלית .


12

אופן ההכנה למלית הקרם.


13

9.


14

9)מקציפים את השמנת הצמחית לקצף יציב.


15

מכניסים 3 כפות ממרח לוטוס מומס במיקרוגל ומערבבים בעדינות.


16

10) מורחים על הטורט, מפזרים פקאן ומגלגלים .


17

11)מורחים את מה שנשאר מהקרם ומקשטים כל אחד עם הרעיונות שלו השמיים הם הגבול. מכניסים את העוגה לקירור❄ להתייצבות .


18

בהצלחה!!!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים