אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

723
צפיות

עוגה נהדרת לכל ארוח

המתכון של
עוגה נהדרת לכל ארוח

עוגה עסיסת ונמוחה בפה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קמח תופח+ חצי כפית אבקת אפיה
  • 1/4 כוס שמן
  • כפית תמצית וניל איכותית
  • כף מיץ לימון
  • 1/4 כוס אגוזים טחונים
  • 2 כפות גדושות קוקוס
  • 1/4כוס מיץ תפוזים/חלב
  • אני מעדיפה מיץ תפוזים
  • לציפוי העוגה
  • 1 שמנת מתוקה
  • כוס חלב
  • אינסטנט פודינג וניל
  • מעט אגוזים קצוצים לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    להפריד את הביצים להקציף את החלבונים במיקספר במהירות גבוה עם מחצית הסוכר לקצף יציב..


  • 2

    את החלבונים לשים הקערה ניפרדת עם מיץ לימון, סוכר, וניל, ושאר החומרים לעיסה מעט נוזלית .


  • 3

    לחבר את שני המסות בתנועת עטיפה.


  • 4

    לאםות בתהנית עגולה / מלבנית חד פעמית מספר 24..


  • 5

    לאםות ביום בנוני 180% כ - 30 עד 40 דקות..


  • 6

    לקרר את העוגה .


  • 7

    להקציף את השמנת מתוקה , חלב ואינסטנט פודינג.


  • 8

    לחצות את העוגה לשני חלקים לימרוח 1/4 מכמות הקצפת וליסגור עם החחק השני למרות את שארית הקצפת לעטר כל אחת לפי הכישרון שלה .


  • 9

    בתאבון .


1

להפריד את הביצים להקציף את החלבונים במיקספר במהירות גבוה עם מחצית הסוכר לקצף יציב..


2

את החלבונים לשים הקערה ניפרדת עם מיץ לימון, סוכר, וניל, ושאר החומרים לעיסה מעט נוזלית .


3

לחבר את שני המסות בתנועת עטיפה.


4

לאםות בתהנית עגולה / מלבנית חד פעמית מספר 24..


5

לאםות ביום בנוני 180% כ - 30 עד 40 דקות..


6

לקרר את העוגה .


7

להקציף את השמנת מתוקה , חלב ואינסטנט פודינג.


8

לחצות את העוגה לשני חלקים לימרוח 1/4 מכמות הקצפת וליסגור עם החחק השני למרות את שארית הקצפת לעטר כל אחת לפי הכישרון שלה .


9

בתאבון .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים