ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים את העוגה: מקציפים יחד את הביצים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח ולבן.
-
2
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את שאר החומרים.
-
3
מחלקים את הבלילה ל-3, מעבירים ל-3 תבניות חד פעמיות עגולות ואופים בתנור למשך 10-15 דקות.
-
4
מערבבים את מרכיבי הסירופ ומרטיבים את הטורטים.
-
5
מקציפים את חומרי הציפוי עד לקבלת קצפת.
-
6
מרכיבים את העוגה: שכבת טורט, שכבת ריבה, שכבת קצפת וכן הלאה עד לציפוי מלא.
-
7
מקשטים עם קוקוס קלוי וקישוטי שוקולד.
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים את העוגה: מקציפים יחד את הביצים עם כוס סוכר עד לקבלת קצף תפוח ולבן.
2
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את שאר החומרים.
3
מחלקים את הבלילה ל-3, מעבירים ל-3 תבניות חד פעמיות עגולות ואופים בתנור למשך 10-15 דקות.
4
מערבבים את מרכיבי הסירופ ומרטיבים את הטורטים.
5
מקציפים את חומרי הציפוי עד לקבלת קצפת.
6
מרכיבים את העוגה: שכבת טורט, שכבת ריבה, שכבת קצפת וכן הלאה עד לציפוי מלא.
7
מקשטים עם קוקוס קלוי וקישוטי שוקולד.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים