1)שמים בקערת המיקסר את החמאה,חלמונים אבקת סוכר ומערבלים עם וו גיטרה, הקמח נכנס בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק , מכניסים לקירור חצי שעה
2) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים את הבצק בעובי של 1/2 ס"מ לשני תבניות עם תחתית יורדת בקוטר 22 ס"מ
3) חותכים נייר אפייה לעיגול קצת יותר גודל מהתבנית ושמים על הבצק ואבנים מעל הנייר ואם אין נייר אפייה אז אפשר שועית יבשה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ20 דק ⏱
4) שמים 3 כפות של קרם תופי קרמל על כל טארט ומישרים
5)שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מריר לקוביות קטנות , ממתינים כדק ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ואפשר לשפוח על העוגה, מכניסים לקירור לשעה להתייצבות
6)שמים על הגז חצי שמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד הלבן
7) מכניסים לשקית זילוף ומזלפים איך שרוציים
בהצלחה
אופן ההכנה
1
1)שמים בקערת המיקסר את החמאה,חלמונים אבקת סוכר ומערבלים עם וו גיטרה, הקמח נכנס בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק , מכניסים לקירור חצי שעה.
2
2) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים את הבצק בעובי של 1/2 ס"מ לשני תבניות עם תחתית יורדת בקוטר 22 ס"מ .
3
3) חותכים נייר אפייה לעיגול קצת יותר גודל מהתבנית ושמים על הבצק ואבנים מעל הנייר ואם אין נייר אפייה אז אפשר שועית יבשה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ20 דק ⏱.
4
4) שמים 3 כפות של קרם תופי קרמל על כל טארט ומישרים .
5
5)שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מריר לקוביות קטנות , ממתינים כדק ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ואפשר לשפוח על העוגה, מכניסים לקירור לשעה להתייצבות.
6
6)שמים על הגז חצי שמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד הלבן .
7
7) מכניסים לשקית זילוף ומזלפים איך שרוציים או אפשר פשוט לשפוך ככה על העוגה .
8
בהצלחה.
1
1)שמים בקערת המיקסר את החמאה,חלמונים אבקת סוכר ומערבלים עם וו גיטרה, הקמח נכנס בהדרגה עד לקבלת בצק רך וחלק , מכניסים לקירור חצי שעה.
2
2) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ומרדדים את הבצק בעובי של 1/2 ס"מ לשני תבניות עם תחתית יורדת בקוטר 22 ס"מ .
3
3) חותכים נייר אפייה לעיגול קצת יותר גודל מהתבנית ושמים על הבצק ואבנים מעל הנייר ואם אין נייר אפייה אז אפשר שועית יבשה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ20 דק ⏱.
4
4) שמים 3 כפות של קרם תופי קרמל על כל טארט ומישרים .
5
5)שמים על הגז את השמנת מתוקה עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד מריר לקוביות קטנות , ממתינים כדק ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ומבריק ואפשר לשפוח על העוגה, מכניסים לקירור לשעה להתייצבות.
6
6)שמים על הגז חצי שמנת מתוקה עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד הלבן .
7
7) מכניסים לשקית זילוף ומזלפים איך שרוציים או אפשר פשוט לשפוך ככה על העוגה .